promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliomos lett egy magyar, nem akárhogyan
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon jól tippelt az illető.

A héten nagy napra ébredt Magyarország, ugyanis kedden tartották a magyar-litván mérkőzést, amelyre nagyon sokan szavaztak az országban, most a Szerencsejáték Zrt. oldalán meg is jelent az a szám, hogy pontosan hány tipp érkezett a mérkőzésre. És bizony rengeteg, összesen 840 ezer tipp érkezett tehát a nemzeti lottótársaság fogadóoldalain, a Tippmixen és Tippmixprón. Akik jól tippeltek, azok összesen 170 milliót vihettek haza. A Szerencsejáték Zrt. a nemrégiben kiadott közleményében pedig meg is mutatja nekünk azokat a szelvényeket, amelyek tulajdonosai a legszerencsésebbek voltak.

Az egyik legügyesebb játékos a keddi játéknap a Tippmixprón 662 ezer 036 forintnak örülhetett, mikor a gólszámokra vonatkozó hatos kötése nagyon bejött, ezeket 6 ezer forintos tétttel küldte amúgy játékba.

A közleményben arra is kitértek, hogy közel 200 ezer helyes tipp érkezett a Magyarország-Litvánia mérkőzésre, amely végül papírformával végződött, a magyar válogatott pedig a csoportja élére állt. Amúgy a pacek, a pontos végeredmény eltalálása 4,25-ös odds-al futott, a hazai csapat nyeri mindkét félidőt, ahhoz pedig 2,16-os nyertes odds tartozott. A közleményben a végén egy legre is kitértek, egy fogadó ugyanis milliomos lett egy fogadásnak köszönhetően, mivel 5 000 forintos alaptéttel (összesen 20 000 forintos téttel), 3/4-es kombinációs típusú fogadással 2 114 541 forintot nyert négy hétfői Eb-selejtező végkimenetelét eltalálva. Az illető négy mérkőzsét játszott meg, 

a szlovén-dán meccsre, illetve a svájci-román mérkőzésre is döntetlent mondott, miközben a Fehéroszorsz-Koszovó meccsre fehérorosz győzelmet ikszelt, az észak-írek Kazahsztán elleni mérkőzésére pedig kazah győzelmet.

Mégis a történelem során hogy nyerték a legtöbb pénzt? Íme pár példa:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás