promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő a nappali közepén a padlóban talált egy kilincset, a másik oldalon óriási meglepetés fogadta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A ház története tárult fel rövid idő alatt.

Az utóbbi időszakban az ingatlanvásárlások is felpörögtek, és miközben a házfelújítás óriási üzlet lett, a közösségi média térhódításával pedig mindenki imádja bemutatni kis videókon, hogy éppen miket újított fel, hova költözött, és persze azt is, hogy milyen kis érdekességek rejtőznek a házban, és persze ebbe a kategóriába esnek bele a félelmetes felfedezések is, mint például a titkos szobák. Ezek ugyanis sokszor nincsenek feltűntetve még a tervrajzokon sem, az is megeshet, hogy azért, mivel titkon bunkerként épültek a házban.

És többszörösen áll a képlet akkor, amikor az emberek 100 évnél is idősebb házba költöznek, hiszen ezekben már több család és generációs is felcseperedett, és mindenki hozzátette a magáét, rejtett el akár személyes dolgokat is. Például a falban. De persze nem mindig ilyen hátborzongató a felfedezés, néha megesik, hogy komoly kincseket találnak egy-egy titkos ajtón átjutva, amely örökre megváltoztatja az életüket.

Vagy éppen a történelem egy nagyon is épen megőrzött darabja kerül elő véletlen? Ez is megesik.

A TikTok-on @mollydareooficial videója azt mutatja be, hogy mennyire egyedi az a ház, amit vásároltak. És ebbe az egyediségbe bizony beletartozik egy titkos ajtó a nappali kellső közepén is, amely annyira jól álcázza magát, hogy nagyon nehéz megtalálni. A padlóba épített titkos ajtó egy pincébe volt lejárat, és nagyon valószínű, hogy a szesztilalom alatt épült ide, itt tárolták az alkoholt, és ha összejövetel volt, nem is kellett a házban messzire menni, csak kinyitni egy ajtót.

A nagy szesztilalom időszaka nagyon sokáig tartott Amerikában, 1920 és 1933 között tilossá vált a fent definiált „részegítő italok” termelése, forgalmazása, vásárlása és fogyasztása is.

@mollydareofficial Replying to @dallaskula Oh theres definitely stories to tell here… #oldhome #oldhousetiktok #oldhomerenovation #oldhouserenovation #oldhouse original sound - Molly Dare
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás