promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő padlóba épített titkos ajtót talált a konyhájában, remegő kézzel felnyitotta és hidegrázós döbbenet ejtette ámulatba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyet még nem is láthattál, annyira magával ragadó.

Az, hogy titkos ajtó vagy titkos szoba, az utóbbi években a közösségi média felületein, így a TikTok-on és a YouTube-on is az egyik legjobb kulcsszó lett, mivel az emberek tényleg rengeteg titkos dolgot találnak az otthonaikban, és rátett erre biztosan még egy jó lapáttal a kovidos időszak is, amikor meglódultak nagyon az otthoni felújítások, de az ingatlanvásárlások után is előbukkannak ilyen tikos járatok bizony. De ezek között is megkülönböztethetünk léptékeket, hiszen vannak a nagyon kis felfedezések, amikor már a házon kívülről is látszik, hogy akad talán egy-két olyan szoba, amit talán elrejtettek az előző tulajok,

és így az ingatlanvásárlások után az új tulajdonsokra vár a feladata, hogy meglepdőjenek.

Ebből van nagyon sok, hiszen például a pincékben nagyon sokszor éri meglepetés az új költözöket. Az utóbbi időkben az egyik ilyen legfurább felfedezés az volt, amikor a pincében egy kis szobában horrorisztikus kellékeket találtak az új lakók. Mint később kiderült, a korábbi tulajok cuccia volt az, és direkt ilyen horrorisztikus volt az egész milliő, hiszen a kislányuk egy horrrofilmet forgatott ott, csak aztán elfelejtették összeszedni a cuccokat, mivel nagyon ritkán nyitották ki ezt a szobát a pincében.

Van az a kategória, amikor valaki direkt épít titkos szobákat, hogy meglepje a látogatóit vagy saját magát, ez lesz a háza egyik ékköve, elgtöbbször persze könyvespolcok mögé építik ezeket. Korábban bejárta a világsajtót egy olyan videó, amelyben egy egész alagsort építettek ki úgy, hogy a lejárat a konyhából jött egy kis ajtón keresztül.

A YouTube-ra nemrégiben egy olyan videó került elő, amire valószínűleg senki nem is számított, a pár egy kutat talált egy kis ajtón keresztül a konyhában, amely több mint 100 éves lehet, és valami csoda, hogy ott van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás