promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa szoknyája túl rövid volt, azonnal kilátszódott minden - vagy ez a rakoncátlanság mégis az élő show ruhájának a része volt?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa ruhája rakoncátlankodott koncert közben.

Ha Dua Lipáról kérdeznénkn titeket, valószínűleg rögötn azt mondanátok, hogy ő az egyik leggyönyörűbb hangú énekesnő, aki manapság koncerteket ad világszerte, a hangja tiszta, ikonikus, a koncertjei pedig igazán magával ragadók. És azt is biztosan felemlegetnétek, hogy Dua Lipa néha igazán vad életet él az Instagram-oldalán, ahová igazán merész fotók kerülnek fel róla a mindennapokban. Dua Lipa nagyon bevállalós, és nagyon sok fehérneműs fotóuáson is részt vesz, bikiniben pedig imád fotót posztolni, és ez meglátszik a közösségi oldalain is.

Aki volt már Dua Lipa koncerten, az azt is tudja, hogy bizony a fellépő ruhái még annál is sokkal bevállalóssabbak, mint azt az Instagram- vagy épppen a Facebook-képei alapján gondolnánk. A színpadon uralja a teret, és néha egészen megdöbbentően rövid ruhákban énekel és táncol a közönség előtt. Szinte zavarba ejti a hallgatóságát. És bizony rengeteg olyan kép is felkerül az internetre, amikor azt hinnénk, hogy túllő a célon, merthogy a ruha már túl rövid, de megeshet,

hogy igazából ez a sok kis rakoncátlanság a ruhája koncerti sajátossága?

Amira mostanában sok rajongó vár, az a Barbie-film, amelyben Margot Robbie és Ryan Gosling, meg persze rengeteg más nagy szupersztár mellett Dua Lipa is játszani fog, így a Barbie-film szereplőgárdája igazából már maga egy popkulturális látlelet a mi nyugati kultúránkból, már ha showbizniszről van szó. Kevés ilyan film volt az elmúlt években, amelyben ennyire erős seregszemlét tartottak a világ leghíresebbjeivel.

Dua Lipa egy sellőbabát játszik majd, és szinte biztosra vehető volt, hogy dal is készül majd, és igen ez is bekövetkezett, a szám pedig a Dance The Night címet kapta, és már nagyon előkelő helyen van a slágerlistákon, és persze a YouTube-on is. Dua Lipa ismér elvarázsol mindenit, elképesztő szettekben van a klipben, amellyel már msot tudtok hangolódni a világ egyik legjobban várt filmjére ebben az évben, amely tényleg egy popkulturális túltengés lesz:

És íme az a videó is, amit a címben ígértünk, és amiben tényleg nagyon furcsán csuszlong az énekesnő ruhája:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás