promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa szoknyája rendkívül pikáns helyen nyílt szét, címlapfotó lett belőle
Borítókép:  ©SGPItalia/Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa címlapképe igazán észveszejtőre sikerült.

Dua Lipa új képet posztolt Instagram-oldalára, amelyre azonnal záporoztak is a lájkok és a kommentek, a fiatal énekesnő újra egy igazán híres magazin címlapjára került, és a fotózás is meglehetősen pikánsra sikeredett. Az énekesnő a Dazed címlapjára került fel, amely egy nagyon híres magazin az angol-amerikai nyelvterületen, amelyet 1991-ben alapítottak, és kéthavonta jelenik meg. Zenével, irodalommal, divattal, filmekkel és úgy alles zusammen művészettel foglalkozik.

A fotózás azért is érdekes, mivel kiderült, hogy Dua Lipa a Versace La Vacanza strandruházati vonalának vendégtervezője. Dua Lipával amúgy egy nagyon szméyles kis riport is készült a ruhatervezésről, a zenéről, és minderről, ami ezekkel összefügg, ezt a Dazed oldalán olvashatjátok is még több, zseniális kép társaságában. illetve Dua Lipa zseniális kommentjeinek és vallomásainak ölelésében.

Amúgy kevesen tudják, de Dua Lipát, korunk egy divatikonját, hamarosan láthatjuk a Barbie című filmben Ryan Gosling és Margot Robbie mellett is. Dua Lipa tehát belép a filmes térbe is, és azt is megnézhetjük hogy milyen színészi játékot nyújt a filmvásznon is. A rajongók pedig már nagyon várják ezt a bemutatkozást. A csinos énekesnő körül amúgy mostanában nagyon sok pletyka terjengett, hogy kivel járhat, míg végül egy megjelenéssel rácáfolt mindenre, és megmutatta, hogy ki a pasija. Dua Lipa amúgy Romain Gavras, görög származású francia rendezővel jelent meg közösen a Cannes-i filmfesztiválon.

Íme a fotóválogatás, amely kikerült az Instagramra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás