promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa szoknyája rendkívül pikáns helyen nyílt szét, címlapfotó lett belőle

Dua Lipa szoknyája rendkívül pikáns helyen nyílt szét, címlapfotó lett belőle

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa címlapképe igazán észveszejtőre sikerült.

Dua Lipa új képet posztolt Instagram-oldalára, amelyre azonnal záporoztak is a lájkok és a kommentek, a fiatal énekesnő újra egy igazán híres magazin címlapjára került, és a fotózás is meglehetősen pikánsra sikeredett. Az énekesnő a Dazed címlapjára került fel, amely egy nagyon híres magazin az angol-amerikai nyelvterületen, amelyet 1991-ben alapítottak, és kéthavonta jelenik meg. Zenével, irodalommal, divattal, filmekkel és úgy alles zusammen művészettel foglalkozik.

A fotózás azért is érdekes, mivel kiderült, hogy Dua Lipa a Versace La Vacanza strandruházati vonalának vendégtervezője. Dua Lipával amúgy egy nagyon szméyles kis riport is készült a ruhatervezésről, a zenéről, és minderről, ami ezekkel összefügg, ezt a Dazed oldalán olvashatjátok is még több, zseniális kép társaságában. illetve Dua Lipa zseniális kommentjeinek és vallomásainak ölelésében.

Amúgy kevesen tudják, de Dua Lipát, korunk egy divatikonját, hamarosan láthatjuk a Barbie című filmben Ryan Gosling és Margot Robbie mellett is. Dua Lipa tehát belép a filmes térbe is, és azt is megnézhetjük hogy milyen színészi játékot nyújt a filmvásznon is. A rajongók pedig már nagyon várják ezt a bemutatkozást. A csinos énekesnő körül amúgy mostanában nagyon sok pletyka terjengett, hogy kivel járhat, míg végül egy megjelenéssel rácáfolt mindenre, és megmutatta, hogy ki a pasija. Dua Lipa amúgy Romain Gavras, görög származású francia rendezővel jelent meg közösen a Cannes-i filmfesztiválon.

Íme a fotóválogatás, amely kikerült az Instagramra:

Borítókép:  ©SGPItalia/Profimedia/illusztráció

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás