promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A démoni Annabelle-baba sokkal cukibb a valóságban, mint a Démonok között filmekben, de most is gonosz erő járja át
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Démonok között filmekben szereplő Annabelle-baba a valóságban is létezik, és a Warren-házaspárnak meg kellett küzdenie vele.

Az Annabelle első felvonása 256 milliót termelt a mozikasszáknál, a második meg már 306-ot, ráadásul minimális költségvetésből. Az a jó a jumpscare horrorokban, hogy nem kell bennük városokat lerombolni, és még így is sok pénzt hoznak.

A baba végül 2019-ben még visszatért, hogy a frászt hozza a nézőkre egy harmadik részben is. Ebben Ed és Lorraine Warren elutaznak, mivel azt hiszik minden rendben van, de hát később semmi sem lesz. Annabelle kiszabadul, és Warrenék kislányát veszi célba, na meg a két a bébiszittert.

A Démonok között-univerzumban ugyebár az a hátborzongató, hogy valódi eseteket dolgoz fel, és az Annabelle-baba is létezett, bár egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a filmekben. A Warren házaspár úgy vélte, hogy a játékszert egy emberi testet kutató rosszindulatú szellem szállta meg.

A paranormális jelenségekkel foglalkozó duó egy ördögűzés után tudta elhozni Annabelle-t a két ápolónő házából, akiket a szellem kísértet. Warrenék végül elkészíttették a Démonok közöttben is látható különleges üvegszekrényt. Ebbe bele van vésve a Szent Mihály-ima, valamint a Mitatyánk is.

Az Annabelle-babát természetesen direkt jóval félelmetesebbre csinálták meg a készítők, hogy a frászt hozza a Démonok között-univerzum nézőire. A porcelánjáték valójában egy aranyosnak kinéző, szinte ölelgetnivaló rongybaba volt, amit a linkre kattintva meg is tudtok nézn, de a lenti videóban is láthatjátok majd.

Maga a játékszer Johnny Guelle gyermekkönyvíró által 1915-ben megalkotott Rongyos Ann karaktere alapján készült. Ed és Lorraine Warren sajnos mára már mindketten meghaltak, azonban az örökségüket tovább ápolja lányuk, Judy, és férje, Tony Spera. Most utóbbi vigyázz arra, hogy Annabelle ne szökhessen ki abból a bizonyos üvegszekrényből.

Tony Spera szerint továbbra is ez a legveszélyesebb paranormális tárgy, amivel nagyon vigyázni kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás