promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A katolikus egyház újra megnyitja ördögűző iskoláit, de nagyon csúnya vége lesz ennek a Démoni fény című horrorfilmben
Borítókép:  Freeman Film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha szereted az ördögűzős filmeket, akkor a Démoni fényt moziban kell látnod.

Démonos, ördögűzős horrorfilmekkel már tele van a padlás, és a műfajt kedvelők talán már úgy érezhetik, hogy ebben a témában már nem lehet újat mutatni. Ezt próbálja meg megcáfolni a Démoni fény című film, amit a német Daniel Stamm rendezett.

A történet szerint eddig sosem látott méreteket öltött a démoni megszállottak száma, ezért a katolikus egyház úgy dönt, újra megnyitja ördögűző iskoláit. Ezen a spirituális csatatéren egy elszánt szerzetesnő, Ann nővér tűnik fel, akinek már kislánykora óta megmagyarázhatatlan démoni eseményekkel kellett szembenéznie. Bár az apácáknak tilos ördögűzést végezniük, egy professzor felismeri Ann nővér különleges képességeit, így beleegyezik, hogy kiképezze őt a természetfeletti rítusra. Ann egy fiatal lány lelkéért vívott harcban találja magát, és hamarosan rájön, hogy az ördög végig őt üldözte, és most már nem ereszti őt.

A Démoni fény stílusosan Halloween tájékán fog érkezni, október 27-től fogják vetíteni a magyarországi mozikban, szóval idén is lesz bőven korhatáros, rémisztgetős film a filmszínházakban, hiszen nemsokára debütál A Halloween véget ér is, amiben Michael Myers még utoljára vérfürdőt rendez.

A Démoni fény igen izgalmas ördögűző horrorfilmnek tűnik az előzetese alapján, és ezúttal nem egy 16-os karikás, finomkodó alkotásról van szó, hanem egy kőkemény és brutális zsánerfilmről, ami nem is érdemelhetne 18-asnál alacsonyabb besorolást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás