promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület: megvették a valódi kísértetházat, amiről a Démonok között szólt
Borítókép:  Kép a Démonok között című filmből / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rhode Islanden található ingatlanban még most is megmagyarázhatatlan dolgok történnek, és valószínűleg pontosan ezért vette meg az új tulaj.

2013-ban az egész világnak rémálmokat okozott a Démonok között című horrorfilm, aminek köszönhetően együtt retteghettünk a Perron családdal, akik egy olyan házban éltek, amiben egyre félelmetesebb dolgok történtek, amiket egy túlvilági entitás idézett elő – a zseniális alkotás valószínűleg azért is volt ilyen nagy hatással a közönségre, mert igaz történeten alapul.

A valóság az, hogy tényleg létezik egy ingatlan Rhode Islanden, ahová a '70-es évek elején beköltözött egy család, és valóban elég furcsa dolgokat tapasztaltak ott, hiszen kopogások, lépések és ehhez hasonló hátborzongató jelenségek történtek – sőt, volt, hogy különböző tárgyak kerültek más helyekre, így azóta is ezt a házat tartják Amerika egyik legfélelmetesebb helyének.

A rettegett ingatlanban állítólag most is megmagyarázhatatlan események történnek, így az utóbbi években jó sok pénzt csinált ebből a tulaj, ugyanis kiadta a bátorkodóknak, hogy bárki megtapasztalhassa, milyen eltölteni egy éjszakát a híres kísértetházban – úgy tűnik, hogy nagyon jó üzletet kötött, mivel évekkel ezelőtt 439 ezer dollárért vásárolta meg (és mikor beköltözött, ő is tapasztalt vérfagyasztó dolgokat), most pedig sikerült eladnia 1,525 millió dollárért, vagyis nagyjából 560 millió forintért.

Külön öröm lehet a paranormális jelenségek kedvelőinek, hogy az új tulajdonosnak is az a célja, hogy kiadja majd az ingatlant, így tovább folytatódhat a fizetett rémálom.

Íme egy kis ízelítő, hogyan is néz ki a valódi Démonok között ház:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás