promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban vetkőzött le a tévében a bombázó műsorvezető, a tévénézők elhűltek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél frappánsabb időjárás-jelentést még nem láthatott a világ.

A tévében olykor meghökkentő dolgok történnek, olyan váratlan szituációknak lehetünk szem- és feültanúi, amelyekre nem is gonoltunk volna még korábban. Sokszor egészen egyedi megoldások borzolják a kedéyleket, vagy éppen okoznak óriási felfrissülést a régen megszokott és bejáratott rend mellett. Egy időjárás-jelentésben már nem lehet újat mutatni, biztosan. legtöbben erre gondolnak, merthogy az csak annyiból áll,

hogy eldarálják, hogy holnap milyen idő lesz, megtudjuk az információkat és mindennek már vége is?

Talán ennyi, ennél nem lehet többet, aztán a venezuelai tévében mégis megtörtént. A szépséges Lusmairyn Figuera, a Canal 24 csatorna meteorolgóusa úgy döntött, hogy újít, és a hőmérséklet hirtelen emelkedését úgy jelentette be a tévében, hogy bizony bikiniben állt a tévénézők elé. Természetesen azonnal óriási szenzációt okozott, igazi sztár lett a közösségi média különböző berkeiben, és persze mindezt egy csapásra, azonnal.

És ez utána megszokottá vált, a bájos időjós nagyon is sokszor meglepi a követőit, és persze a tévénézőket is, az ő időjárás-jelentései mindig tartogatnak valamiféle meglepetést, bizarr és kedves dolgot, amely feldobja az emberek napját. Így sokan már csak miatta is nézik meg az időjárás-jelentést, nem is elsősorban a hírek és fejlemények érdeklik őket.

Olyan is megesett, hogy edzőruhában lépett a közönsége elé, vagy magassarkúban és bikiniben (és ezek közül semmi nem volt baki vagy apró hiba), illetve még arra is volt példa, hogy az időjárás-jelentés közben perdült táncra. Valószínűleg Magyarországon is osztatlan sikert aratna egy hasonló performansz a tévében, a megszokott műsorrend közé iktatott merő energia és vidámság.

De ha végignézünk a YouTube-on természetesen sokan követték a példáját, és még olyan példa is akad, hogy egy időjárás-jelentés közben vetkőzik bikinire a csinos műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás