promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés a magyaroknak, visszatér a tévébe pár nap múlva, és ennek százezrek fognak örülni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már alig párat kell aludni, és itt a nagy visszatérés.

Olyan retrovilágban élünk, hogy napról-napra azt vesszük észre, hogy mintha a nyolcvanas és kilencvenes évek visszatértek volna újból. És minden nap van egy ilyen érzséünk, ha a moziban bemutatnak egy filmet, nagy a valószínűsége, hogy az kapcsolódik valami ikonikus régi alkotáshoz. Persze nagyon sokan éppen ezért mennek be újra a moziba, vagy éppen fizetnek elő egy streamingszolgáltató műsorára.

És így vagyunk bizony a régi szappanoperákkal is, illetve a szereplőikkel is, legutóbb például egy török szappanopera trend söpöt végig a világon, de régebben például a dél-amerikai szériák voltak a nagyon menők. Itt van például a Vad angyal, az utóbb a magyar tévében a Dancing with the Star műsorban is feltűnő Gabriela Spanic főszereplésével a Paula és Paulina sorozat, vagy éppen az Esmeralda.

Imádtuk őket régen. És most az egyik ikonikus sorozat visszatér a tévéképernyőre, méghozzá az Izaura tévére.

És hogy melyik ez a sorozat?

Bizony a Rosalinda, a Media1 is beszámolt róla, hogy a klasszikus szappanopera május 9-én debütál majd a tévéképernyőkön, méghozzá este 20 órától. A sorozatban újra láthatjuk majd az elképesztően menő mexikói énekesnő, Thalía és a szuperpasi, Fernando Carillo szerelmének történetét. A főhőse Rosalinda, aki egy virágboltban dolgozik, és az egyik nap megismerkedik Fernando Joséval, és első pillanatra megtörténik köztük a szerelem.

Ám titkok is napvilágot látnak szinte rögtön, és ez nagyon megbonyolítja a fiatalok kapcsolatát.

Kiderül például, hogy Rosalinda anyukája azért ül börtönben, mivel elítélték José Fernando apjának meggyilkolásáért. Persze az igazság később kiderül, ám amíg ide eljutunk, rengeteg ármányban és fondorlatban lesz majd részünk. A sorozat amúgy Magyarországon bombasztikus sikernek örvendett, még nézettségi rekordot is döntött az ezredfordulón.

Amúgy így néz ki manapság a sorozat főszereplője, Thalía:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás