promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Rosalinda-sorozat csúcsbombázója, akibe szinte az összes magyar férfi szerelmes volt a kilencvenes években - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 2000-es évek elején Rosalindától volt hangos Magyarország.

A Rosalinda egy klasszikus szappanopera volt a kilencvenes éveg végnapjaiban, amikor még a szappanoperák fő származási helyei Közép-, és Dél-Amerika voltak, nem pedig Törökország. Érdekesség, hogy hazájában nem lett sikeres a széria, ám a világot meghódította, Magyarországon például 1999-ben nézettségi rekordot hozott a TV2 csatornán.

A sorozat két főszereplője Thalía és Fernando Carillo voltak.

A nyolcvanrészes széria alapszituációja szerint Rosalinda, a szegény virágárus lány és Fernando José, a dúsgazdag, titokban zongorázó férfi egymásba szeretnek, ám ekkor rengeteg titok lát napvilágot, kiderül például, hogy Rosalinda anyukája azért ül börtönben, mivel elítélték José Fernando apjának meggyilkolásáért. Persze az igazság később kiderül, ám amíg ide eljutunk, rengeteg ármányban és fondorlatban lesz majd részünk.

Thalía a 2000-es évek elején hazánk legnépszerűbb szappanopera színésze volt, a sorozatok előtt és után is énekesi karrierjére koncentrál főleg. Legnépszerűbb dala a No Me Acuerdo.

Thalía, akinek az eredeti neve Ariadna Thalía Sodi Miranda, idén töltötte be az 50. életévét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás