promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő bombanő a A galaxis őrzői csápos űrlénye, harisnyában és miniszoknyában pózolt a fürdőkádban Mantis, azaz Pom Klementieff
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mantis szerepében a gyönyörű francia színésznőt, Pom Klementieffet láthatjuk a Marvel legviccesebb filmjeiben.

Ha a Marvel-univerzum filmjeiről van szó, szinte biztos, hogy a legtöbben azt mondanák, hogy A galaxis őrzői-filmek okozták számra a legnagyobb meglepetést, illetve valószínűleg a legjobb felüdülést is. Lehet vicces Vasember, túltolhatja a humorbonbonokat Asgardban Thor, de ha szuperhős szórakozásról van szó, amely a legkönnyedebb, akkor A galaxis őrzői első két része tuti választásnak tűnik minden szempontpól, James Gunn tehetsége és az elképesztően jó casting, elég csak említeni Chris Pratt-et vagy éppen Drax-et, megtette a hatását.

Az idei év egyik legjobban várt filmje A galaxis őrzői harmadik része volt, amelyet már meg lehet nézni a moziban Magyarországon is, a filmről készült kritikánkat IDE kattintva tudjátok elolvasni.

Mivel ez egy űrben játszódó vígjáték, így elkerülhetetlen, hogy néhány szereplő teljesen el legyen maszkírozva, szinte a felismerhetetlenségig. Drax-et azóta nagyon sok filmben láthattuk, és a pankrátorból lett színész óriási meglepetést okozott a nézőknak, amikor a Marvel-univerzumban kapott maskarája nélkül jelent meg. De Nebula és Gamora is nagy meglepetést okozhatnak nekünk, hiszen előbbit Zoe Saldana játssza, míg az utóbbi szerepében Karen Gillan látható, aki a Jumanji-filmekből lehet ismerős elsősorban.

De vajon mi van Manits-szal?

Mantis szerepében a gyönyörű francia színésznő, Pom Klementieff van. Neki ez élete legnagyobb szerepe eddig, a 37 éves színésznő amúgy egy francia filmben, az Utána című alkotásban kazdte a karrierjét, már gyeremekkorától a képernyőre vágyott, így drámaiskolában tanult, méghozzá Párizsban. Korábban láthattuk őt a mission: Impossible-ben is, illetve Balck Mirror sorozatban is feltűnt.

Így néz ki maszk nélkül a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás