promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy fiatal pár kibérelt egy lakást, amikor a szekrény mögé néztek, hirtelen felkiáltottak - mindenre számítottak, csak erre nem
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő meglepetésben volt részük.

Az elmúlt időszakban egyes közösségi médiumokat szinte elleptek az olyan videók, amelyekben nagyon titkos szobákat fedeznek fel a userek, ez a szokás Magyarországon is nagyon népszerű. A trend azért is működik jól, hiszen sokszor az új ingatlan megvásárlása után vagy felújítása közben fedezik fel ezeket a helyeket, és bizony minden felfedezésnek van egy jó kis sztorija is. Volt, hogy a lakáson belül találtak egy lakást, egy másik ingatlant, pedig csak a fürdőszoba tükör mögül áradt egy kis hideg. Egy fiatal pár pedig nemrégiben úgy talált rá a ház alaprajzán sem feltűntetett helyiségre, hogy arra lettek figyelmesek, a szekrény mögül valamiféle fény árad ki.

De van, amikor valóság és fikció is keveredik, hiszen például arról számolt be egy nagyon fiatal pár, hogy a pincéjükben találtak egy olyan szobát, amelyben egy darab ágy állt, és úgy nézett ki, mintha horrorfilmet forgattak volna a helyiségben.

Később tényleg kiderült, hogy ez volt az igazság, csak a régi tulajok nem is törődtek már azzal, hogy a forgatás után visszarendezzék a szoba bútorzatát. 

Egy újabb esetben két lány számolt be arról, hogy Airbnb-ztek, és kibéreltek egy lakást Wales-ben, amikor véletlen a könyvespolcot elmozdították, az nagyon lassan, de könnyedén arrébb ment, kifordult, és mögötte megpillantottak egy faajtót. Persze azonnal felvetődött bennük, hogy nem véletlen van eldugva, így nem kellene kinyitni, végül azonban győzött a kíváncsiság. Egy tökéletesen új világot találtak, tele látnivalóval, zongorával és közösségi játékokkal, a megtaláló pedig azonnal felkiáltott örömében, amikor szembesült ezzel.

Az persze kérdés marad, hogy a szállásadók miért rejtették el ezt a teret úgy, hogy oda csak a véletlen útján lehessen eljutni, mivel sehol sem jelezték, hogy van ilyen a szálláson. Így aki, nagyon szemfüles,

az bizony egy kis Airbnb-szobából beléphet egy gigantikusba.

(via AuNews)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás