promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 57 évesen az Indiana Jones-film szőke csúcsbombázója, akinek igéző tekintete magyarok millióit bolondította meg
Borítókép:  LMKMEDIA/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a náci tisztet alakító Alison Doody.

Az Indiana Jones harmadik része 1989-ben került a mozikba, és rövid idő alatt óriási siker lett, Magyarországon is évtizedek óta van kultstátuszban, és nincs olyan hónap, hogy legalább egyszer ne vetítenék le a tévében. Azóta elkészült a negyedik etap is az Indiana Jones-univerzumból, és hamarosan érkezik az ötödik is, de valószínűleg a harmadik részt semmi nem fogja überelni.

A film minden tekintetben egy nagyszerű mese a jó és a gonosz küzdelméről, no meg persze az igazságról, a szerénységről, a kapzsiságról és a hitről is. Minden benne van, ami még olykor-olykor filozófikus magasságokba is emeli a kalandfilmet. A főszerepben pedig a szuperszínész duó, Harrison Ford és Sean Connery, akik nagyon jól hozzák az elhidegült, de mégis nagyon közel álló apa-fia párost.

A filmben pedig, mint minden Indiana Jones-filmben, itt is feltűnik a végzet asszonya, akit ebben a részben Alison Doody alakít nagyszerűen.

A szőke csúcsbombázó náci tiszt szerepére talán nem is találhattak volna ikonikusabb színészt 1989-ben. Alison Doody ír színésznő és modell, aki akkor kapta a szerepet, amikor még a húszas éveinek elején volt, de már négy évvel ezelőtt is kapott egy nagyon komoly szerepet egy James Bond-filmben, a Halálvágtában, ahol Jenny Flex szerepét alakította.

Az utolsó keresztesloagban amúgy egy kutatót alakít, Dr. Elsa Schneidert, akinek bizony elég komoly munkássága van már az okkult tudományokban a pimaszul fiatal kora ellenére. A színésznőt még a későbbiekben is sok kalandfilmben láthattuk, így például a Salamon király kincse című alkotásban is, amely 2004-ben készült el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás