promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Tilla távozik a TV2 képernyőjéről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tilla búcsúzik a nézőktől.

A TV2 a napokban jelentette be, hogy hamarosan új évaddal tér vissza a Párharc. A május 8-tól képernyőre kerülő új széria olyan komplex feladatok elé állítja a versenyző párosokat, amelyekre nem lehet előre felkészülni.

Mint kiderült, a TV2 népszerű napi realityje idén új helyszínre költözik és még látványosabb, izgalmasabb kihívást jelent a sztárpároknak, akik mindent megtesznek azért, hogy győztesként hagyják el a "harcteret". A műsor házigazdája ezúttal is Stohl András is, míg a sztárpárok között olyan hírességeket láthatunk majd, mint

Kozsó és párja, Ágica, Rácz Gergő és felesége, Trixi, Somhegyi Krisztián, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja és szépségkirálynő szerelme, Viczián Viktória, Kósa L. Adolf, üzletember és felesége, Rita, Kerényi Miklós Máté és színésznő párja, Aisha, Mischinger Péter, az Exatlon Hungary Kihívó csapatának tagja - akit a TV2 nézői a Farm VIP tavalyi adásából is ismerhetnek - és szerelme, Juci, valamint Béres Attila, azaz DR BRS és felesége, Adri.


Mivel a Szerencsekerék-nek most indult csak el a 4. évada, így természetesen nem annak a helyére fog kerülni a Párharc, hanem a Tilla vezetésével készült Ütős ötösére. Az április 3-án indult családi vetélkedő mindvégig közepes nézettséggel futott, ami azért nem rossz, hiszen jobban teljesített, mint a vele azonos sávban futó Az álommeló.

Az Ütős ötös 1. évadának utolsó adását

május 5-én, pénteken láthatjuk a TV2-n,

ami azt jelenti, hogy Tilla most egy időre elbúcsúzik a nézőktől, hiszen egy ideig nem lesz olyan produkció, amiben ő lenne a műsorvezető. Hogy Tilla mikor térhet vissza a képernyőre, nem tudni, de biztos, hogy nem kell sokáig hiányolnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás