promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara rámozdult a ValMar sármos énekesére?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paprika Dorina megint jól megkeverte a lapokat, majdnem balhé lett a vége. 

A Hal a tortán e heti vendégei közé tartozik Schobert Lara, Paprika Dorina, Visváder Tomi, Papadimitriu Athina és Valkusz Milán. A vegyes társaságban mindenki határozott egyéniség, így gyakoriak a viták, szóváltások. Paprika Dorina úgy gerjeszti a feszültséget folyamatosan, mintha erre tanították volna be. Szinte minden adásban összeugrik valakivel, és nem tesz lakatot a szájára.

Győzike keresztlánya Visváder Tomival és Valkusz Milánnal is összeveszett, de Valkusz Milánt és Schobert Larát megpróbálta összeboronálni is. Paprika Dorina megkérdezte, hogy ismerték-e egymást korábbról is Larával, de a fiatalok kiábrándító válasza szerint nem ismerték egymást eddig személyesen, csak a közösségi oldalakról. De Dorina tovább öntötte az olajat a tűzre megjegyzéseivel.

A ValMar tagja ezen totál kiakadt, és tiszta vizet öntött a pohárba. :

"Miről beszélsz? Barátnőm van."

Dorina viszont nem hagyta abba. Tovább borzolta Milán idegeit és ilyeneket vágott a fejéhez:

"Furcsa vagy te nekem."

"Itt az ideje, hogy megismerkedjetek."

Valkusz Milán és barátnője Petra kitartanak egymás mellett. A Sztárban Sztár során egyébként felröppentek olyan pletykák, miszerint szakítottak, ugyanis a lány több adásban nem volt jelen a stúdióban, az énekes azonban a döntő előtti napokban minden kétséget eloszlatott:

“Megvagyunk Petrával, nem szakítottunk.“

Ő Valkusz Milán barátnője:

Schobert Lara pedig szigorú szülői kontroll alatt van, de 19 évesen egy ideje már újra a szinglik életét éli, mióta szakítottak modell pasijával. 

Schobert Lara a műsor során végül kamerák előtt tisztázta, van-e bármi köze Valkusz Milánhoz.

“Nem gondolom azt, hogy van ennek alapja, hogy köztem meg a Milán között bármi is lenne. Egy érző lélek férfi, és van barátnője is, úgyhogy azt biztos nagyon-nagyon tiszteli”

– jelentette ki Schobert Norbi lánya. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás