promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Mandalorian és a The Last of Us sztárjáról szívszorító titok derült ki - erről még a rajongók se nagyon tudtak
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedro Pascal eredetileg más néven építette filmes karrierjét.

Pedro Pascal ma már milliók kedvence világszerte, de a hangzatos név helyett a színész eredetileg egy másik családnevet viselt korábban. A chilei-amerikai 48 éves színész a Trónok harcával, a Mandaloriannal és a The Last of Ussal is hatalmas sikereket ért el, és szépen lassan egy globális világsztárrá nőtte ki magát, a nők pedig olvadoznak a sármos színészért. 

Kevesen tudják azonban, hogy Pascal eredeti neve a sokkal nehezebben kiejthető Pedro Balmaceda volt. Édesanyja öngyilkossága után döntött úgy, hogy felveszi az ő családnevét a tiszteletére. 

Pedro már a 2000-es évek elején is kacérkodott a színészkedéssel, játszott többek közt az Angyali értintésben, a Buffy, a vámpírok rémében, és az Esküdt ellenségek című sorozatban is feltűnt. Mindig is szenvedélye volt a színjátszás, de nem indult könnyen a pályája. Volt idő, amikor olyan szegény volt, hogy egy másik színésztársa, Sarah Paulson adott neki pénzt, hogy tudjon enni. 

"Nyilvánosan beszélt erről, de volt, amikor odaadtam neki a napidíjamat egy munkából, amin éppen dolgoztam, hogy legyen pénze enni. Csak azt akarod, hogy sikeres legyen"  folytatta. "És úgy érzem, hogy ez egy nagy filmsztár jele"

- mondta Paulson az Esquire-nek.

Pedro Pascal ma már kétségkívül révbe ért, Paulsonnak igaza volt vele kapcsolatban, aki további nagy pályát jósol neki, írja az Unilad. 

"Készen állok rá, hogy átvegye a gyeplőt a nagy filmek múltbeli szereplőitől, mint Bruce Willis, Mel Gibson és a hasonló fickók.  Pedro lehet mindez. Csináljuk újra a Die Hardot Pedróval. Az összes Halálos fegyver-film újrafeldolgozása is jöhet Pedróval a főszerepben."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás