promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatos pénzösszeget fizetnek Pedro Pascalnak Joel szerepéért a Last of Us HBO sorozatban!
Borítókép:  Pedro Pascal/Profimedia - Joel Miller/Sony Interactive Entertainment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedro Pascal egészen konkrétan hatmillió dollárt kér Joel szerepéért az HBO-n futó The Last of Us sorozatban, ami átszámítva 1.8 milliárd forint. Úgy tűnik, hogy a tévécsatorna nem fukarkodik a kiadásokkal, ahogy azt az új gyártási adatok ismeretében láthatjuk.

Kétségtelen, hogy az HBO, a Naughty Dog és a PlayStation azon dolgozik, hogy a The Last of Us alapján készülő sorozatból valami nagyot alkossanak. A végeredmény hiányában - amire még van idő - úgy tűnik, amiatt nem hibáztathatjuk őket, hogy spóroltak volna a kiadásokon. Néhány héttel ezelőtt azt mondtuk, hogy a költségvetés minden egyes epizód közel 10 millió dollár, most pedig a theGeek új részleteket tudott meg arról, hogy konkrétan a sorozat főszereplője mennyit fog keresni. 

Eredetileg a Variety portál részletezte a TLOU sorozat néhány szereplőjének fizetését, és Pedro Pascalra összpontosítanak, aki Joel Miller életre keltéséért felel majd. A Variety szerint a színész epizódonként 600 000 dollárt fog keresni. És figyelembe véve, hogy az első évad 10 epizódból fog állni, ez összesen 6 millió dollárra rúg. Bár azt is jelzik, hogy ebbe a számba az adókat, a szakszervezeti tagdíjakat és egyéb kisebb levonásokat még nem számolták bele.

Pascal az elsők között volt, aki megerősítette jelenlétét a Naughty Dog népszerű videojátékán alapuló sorozatban, bár később a készítők azt is megosztották, hogy nem ő volt az első számú választás: ez a megtiszteltetés Matthew McConaughey-t érte, aki visszautasította a szerepet. Pascal mellett Bella Ramsey lesz, aki Ellie-t fogja alakítani, és mindketten a főszereplői lesznek a sorozatnak, amelyhez a költségvetése alapján sokan fűznek nagy reményeket.

A The Last of Us sorozat forgatása már megkezdődött Kanadában, bár még mindig a kezdeti stádiumban van, így az eredményre még várnunk kell. Várhatóan 2022-ben lesz a premier, bár egyelőre nincs végleges dátum.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás