promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez teljesen átlátszó bugyija olyan feltűnő egy helyen, minden férfi szeme azonnal csak erre a pontra néz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik legszebb énekes és színésznője különleges fehérneműben állt a kamerák elé.

Jennifer Lopezről újra ódákat zengenek az újságok azóta, hogy Ben Affleckkel újra egy párt alkotnak. Mindkét sztár újra felvirágzott, a kapcsolatuk pedig maga a mámor a beszámolók szerint. Az álompár tehát újra együtt van, és zseniális projektekben vesznek részt. Az 53 éves színésznő például ebben a hónapban részt vesz egy stresszmegelőzési kampányban, amelynek keretében több képen is szerepel, amelyen felhívja a figyelmet arra, hogy igazából minden nap kellene foglalkoznunk egy kicsit magunkkal.

Hogy ő mire esküszik? Minden nap fitneszezik, és bizony komoly összefüggést lát a mentális egészség és a mozgás között.

De Jennifer Lopez közben arról is beszámolt többször, hogy ő bizony egy nap többfajta mozgást is végez, nem szokott leakadni egynél, sőt, reggel 5-kor kel és már megy is edzeni, ennek köszönhető a bámulatos alakja is, amelyre férfiak és nők milliói néznek fel világszerte. Az elmúlt időszakban amúgy rengeteg kampányban tűnt  fel a gyönyörű énekesnő, akik pedig követik az Instagram-oldalát, ahová mindig kerülnek fel nagyon kívánatos és lenyűgöző fotók, azok tudhatják, hogy bizony fehérnemű modellként is lehengerlő képeket készülnek Jennifer Lopezről. Sokszor pedig egészen bámulatos az, ahogy a fotósok beállítják a képeket. Átlátszó bugyi?

Nagyon úgy tűnik, de a kompzíció egészen magával ragadó, és azonnal keressük az árulkodó részleteket:

Jennifer Lopez amúgy egyáltalán nem szokta elrejteni bájait, több klipjében is majdhogynem anyaszült meztelenül láthatjuk őt, illetve több filmben is feltűnik nagyon pikáns helyzetekben, a shotgun Wedding című alkotásban például nagyon központi szerepet kap ez a jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás