promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The VR Pisti szimplán betiltaná az egyik roppant népszerű tévécsatornát
Borítókép:  The VR
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

The VR Pisti az egyik TLC műsorra akadt ki, de emiatt az egész csatornát betiltaná.

Lehet, nem mindenki ismeri őket Magyarországon, pedig a The VR ma már az egyik legnépszerűbb csatorna az interneten. Anno 2013 őszén indult el az egész utazás, a tematika pedig változott az igényeknek megfelelően.

Kezdetben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltak, majd az indie játékok kerültek reflektorfénybe. Mára már az egész gamer világot lefedik, sőt, ha kell, akkor még a Meki új hamburgerét is megkóstolják.

Nem olyan rég a magyar influenszereket üzleti értékük, énmárkájuk erőssége alapján mutatta be a Forbes, és persze jött a toplista is. A frissen kiadott ranglistát a The VR vezeti, akik képesek megújulni, így nem csak a gamer közönséghez jutnak el. Az ezüstérmes amúgy Pamkutya lett, meg a bronzot a tiktoker Whisperton zsebelte be.

A The VR minden reggel a Happy Hour elnevezésű napindítóval gyújtja be a rakétákat, ahol igyekeznek reagálni minden érdekességre, ami a világban történik. Az univerzuma ennek is kibővült az utóbbi időben, így nem csak a gamer vagy a tech témákat járják körbe.

Így kerülhetett elő az a szösszenet is, amikor The VR Pisti először pillantotta meg a TLC csatornáját, ahol azért szoktak bizarr műsorok lenni. Valószínűleg az influenszer valami olyan nyalánkságba futhatott bele, mint mondjuk a „Dr. Pimple Popper, a bőrgyógyász”, de vannak ehhez hasonló orvosi realityk is.

"Olyan csatornák vannak, hogy én betiltanám őket b..meg. (…) Ott volt valami ember, volt rajta vagy kilenc tumor, pucéran! Valami kib….ott plasztikai sebészes műsor b..meg, le kell műteni róla az egész embert!”

- akadt ki szokásos módon The VR Pisti, aki persze nem csak a TLC-t tiltaná be, hanem az egész tévét.

Az influenszer persze előtte a telefonjába mélyedt, és csak a felesége hívta fel a figyelmét arra, hogy mi megy a háttérben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás