promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekeményít az RTL: olyan műsor indul, ami miatt százezrek fognak a csatornára kapcsolni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közkedvelt műsorvezetővel érkezik az RTL új műsora, amibe már jelentkezhetnek az emberek.

Már hosszú évek óta zajlik a TV2 és az RTL szűnni nem akaró csatája a magyar nézők kegyeiért, mindkét csatorna a nézettség királya akar lenni. Sokszor előfordult már, hogy kísértetiesen hasonló műsorokkal próbálták magukhoz csalogatni az embereket, gondoljunk csak az Álarcos énekes és a Nicsak, ki vagyok megmérettetésére, vagy akár a Való Világra és a Big Brotherre – de még hosszasan sorolhatnánk.

Manapság úgy tűnik, hogy a TV2 jön ki győztesen a nézettségi csatából, hiszen a Sztárban sztár, a Szerencsekerék és Majkáék műsora, a Zsákbamacska is rengeteg nézőt érdekel. Utóbbi mondjuk sokakat kiakasztott a túlzott egyszerűségével, de úgy tűnik, hogy az RTL-t megihlette a dolog, ugyanis hamarosan egy olyan program indul a csatornán, ami hasonlóképp nélkülözi a bonyolultságot.

Már lehet jelentkezni Istenes Bence új RTL-es műsorába, a Tippelj és vidd el!-be, amiben a stúdióban ülő nézők közül kerülnek ki a játékosok, akiknek meg kell tippelniük különböző termékekről, hogy mennyibe is kerülnek – vagyis megérkezik hazánkba a legendás amerikai tévéműsor, a The Price Is Right, ami 1972 óta megy kint töretlen sikerrel.

„A Tippelj és vidd el! nagyon szórakoztató formátum és azért is izgalmas, mert nem tudásalapú vetélkedő. Rengeteg értékes nyeremény várja majd a játékosokat a stúdióban és szinte biztos, hogy üres kézzel semelyikük sem távozik majd”

– mondta Istenes Bence a műsorral kapcsolatban.

Ezek alapján tényleg nem lesz bonyolult a Tippelj és vidd el!, bár ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem olyan könnyű megtippelni a különböző termékek árát úgy, hogy szinte folyamatosan drágul minden Magyarországon. Istenes Bencét viszont sokan szeretik, szóval már miatta is érdemes lesz nézni a műsort, ami valószínűleg pár hónapon belül megérkezik az RTL-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás