promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyarország közösen átkozza az RTL-t, amiért szokatlan döntést hoztak az esti műsorral kapcsolatban
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

"Nem tudom, mit képzelnek magukról"- iszonyatosan eldurrant a magyar RTL nézőinek az agya dühükben. 

Három évet kellett várnia a közönségnek a Mellékhatás című nagy sikerű, magyar, orvosi krimisorozat második évadára. 2020-ban indult útjára az első évadával, majd a Covid miatt csúsztak a forgatási munkálatok vele. Április 8-án szombat este azonban, végre landolt az új évad első része, és egyfajta húsvéti ajándékként megkaphattuk az izgalmas történet folytatásának első fejezetét. Csakúgy mint az első évadnál, ismét rengeteg nézőt ültetett a képernyő elő a sorozat, az RTL pedig tudja, hogy ez a sorozat az egyik legnépszerűbb a programjukban. 

Éppen ezért háborodtak fel rengetegen, amikor az epizód végén beharangozta az RTL, hogy a 2. epizód és a többi rész is csak az RTL netes platformján lesz elérhető, így, aki kíváncsi a folytatásra is, annak elő kell fizetnie az RTL +-ra. 

A tévécsatorna egyébként már több sikeres magyar sorozattal csinálta ezt (pl.Apatigris), ezzel elkaszálva a további népszerűségüket, hiszen sok magyar nem engedheti meg magának, hogy egy újabb streaming szolgáltatásra is előfiezessen. A Mellékhatás pedig egészen biztosan az a sorozat, ami nemtől függetlenül bárkit leültet a képernyők elé, így abban bízik az RTL, hogy majd ezzel a sorozattal becsalogatja a több előfizetőt a netes platformjukra. 

Úgy látszik viszont, egyelőre, csalódniuk kell. 

A Facebookon rengeteg dühös nézői komment tanúskodik arról, hogy nem biztos, hogy jó ötlet volt az RTL részéről, az, hogy a Mellékhatás új évadát nem a tévében adja le. 

"Havi 2000ért kösz de tuti nem.
Rohadjon rájuk a tartalom.
Nem egy Disney+ vagy Amazon primerol beszélünk.
Szaros retekklub.
Nemis tudom mit képzelnek....."

"Nézném továbbra is a tévében a folytatást !"

"Nyilván azért rakták be az rtl-re az első részt, mert nem hozta a várt mennyiségű előfizetőt. Nagyon szeretem a sorozatot, nagyon tetszett az első rész, de biztos, hogy ez miatt nem fogok előfizetni."

"Szívesen nézném továbbra is az rtl klub-on."

Az alábbi komment, pedig egyértelműen jelzi, hogy ar RTL rossz lóra tesz, ha nem a tévében adja a sorozatot. 

"Tegnap nem tudtam megnézni a tévében , így már nem is fogom…"

A csatorna pedig tényleg mindent megtesz, hogy újabb előfizetőket nyerjen, a Mellékhatás Facebook-oldalán is tele vannak kisfilmekkel és forgatási kulisszatitkokkal az új évad forgatásáról. 

"Jó volt! A csatorna miért csinálja ezt a nézőkkel?! Elkezdenek egy sorozatot és a folytatást beteszik fizetősbe?! Apatigris, Mellékhatás. Remélem, jól érzi magát az, aki ezt megtette a nézőkkel és van még anyja is!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás