promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Zsolt, a Mellékhatás sztárja: „Alkoholista vagyok”
Borítókép:  Wiki
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

D. Tóth Kriszta, Elviszlek magammal című műsora mindig is híres volt a mély, tartalmas beszélgetésekről. Viszont az új epizódban arra senki sem számított, hogy az RTL Klubbon futó, Mellékhatás sorozat főszereplője, Nagy Zsolt ilyen nyíltan fog beszélni alkoholproblémáiról. 

Az interjú egy részénél a színész fiának futballkarrierje került szóba, és az, hogy ez milyen hatással van az érzelmeire. Nagy Zsolt elárulta, hogy gyermekének lehetősége lehet arra, hogy külföldre költözzön a sport miatt, ami a sztárt rettentően megviseli. Azonban ennél a pontnál Zsolt hirtelen kitárulkozott, jelenleg ennél mélyebb problémákkal is fel kell vennie a harcot. 

„Azért voltam rossz passzban, mert alkoholista vagyok, és most éppen jövök le. Egy hónapja tiszta vagyok”

– vallott őszintén a színész. 

Elmondása szerint mindezt azért árulta el, hogy segíthessen azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek. Nagy állítólag akkor kezdett el rendszeresen inni, amikor színésznek állt, és tompítani akarta érzéseit. Elmesélte, amikor érezte, hogy már gond van, sokszor inkább az önsajnálatba menekült, ahelyett, hogy változtatott volna bármit is. Most azonban úgy látja, hogy igenis van kiút, és meg kell találnia minden szenvedélybetegséggel küzdőnek a kiutat. A sztár szerint érdemes valamilyen szervezet felé fordulni segítségért. Ő is így tett.

„Menjenek el az emberek, és megváltozik az életük... Tiszta fejjel sokkal jobb élni, mint egy ködben”

– mondta Zsolt.

A teljes interjút itt, nálunk is végignézhetitek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás