promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel az előzetessel a Netflix most óriásit robbantott – rengeteg rajongó várja kiéhezve a Tyler Rake 2. részét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Hemsworth visszatér a Tyler Rake: A kimenekítés második részben, aminek a Netflix most az előzetesét is kirakta.

Anno még 2020-ban látott napvilágot a Tyler Rake: A kimenekítés a Netflixen, ami a klasszikus akciófilmek kedvelőit alaposan le tudta venni a lábáról. Mivel a Chris Hemsworth főszereplésével készült film szép számokat hozott, így biztos volt, hogy valamikor érkezni fog a második rész.

Miután alig élte túl az első film eseményeit, Tyler Rake visszatér az ausztrál titkosszolgálat zsoldosaként, akit egy újabb halálos küldetéssel bíztak meg: megmenteni egy kegyetlen grúz gengszter családját a börtönből, ahol fogva tartják őket.

 A Marvel-moziverzumában is szépen teljesítő és felkapott Chris Hemsworth most újra együtt dolgozik a rendező Sam Hargrave-val, Joe és Anthony Russo pedig ismét producerek az AGBO nevű cégükön keresztül illetve Joe Russo a forgatókönyvíró is. A Russo testvérek ugyebár a Marvelnél is már bizonyítottak.

Ahogy a Tyler Rake: A kimenekítés második felvonásának az előzetesében látni fogjátok, ismét nem spórol a Netflix az akcióval, így jönnek a nagy robbanások, és a látványos jelenetek. A szereplők közül, Golshifteh Farahani és Adam Bessa is visszatér.

A Tyler Rake: A kimenekítés a hetedik legsikeresebb angol nyelvű eredeti Netflix alkotás volt, és a második felvonás még lehet ezt is túl fogja szárnyalni. A trailerben Tyler újjáélesztését, ami után még egy börtönlázadást is túl kell élnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás