promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth magyar származású felesége fekete minibugyiban mutatta meg formás fenekét, eképesztő fotók
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elsa Pataky oldalán igazán bevállalós képek vannak fent.

Chris Hemsworth nem is olyan régen ismét belebújt Thor jelmezébe, a Marvel-univerzum vikinges szériája pedig újból hatalmas kasszasiker lett. Valószínűleg már most borítékolhatjuk, hogy érkezik pár éven belül a folytatás. Az új Thor-film a szerelemről szólt, ezt állította a történet középpontjába.

De vajon tudjátok-e, hogy ki Chris Hemsworth csúcsbombázó felesége? Ő bizony a meglehetősen magyarosan hangzó nevű Elsa Pataky.

A istenség szívét rabul ejtő hölgy ugyan Madridban született, viszont édesanyja révén erőteljes magyar gyökerekkel rendelkezik, hiszen a család részben Erdélyből származik. Ez pedig a nevén is meglátszik, és már az első olvasás alkalmával azt gondoljuk, hogy megeshet, hogy magyar származású lehet.

És ekkor bizony nem tévedünk sokat.

 Elsa Pataky édesapja, José Francisco Lafuente bikokémikus, édesanyja, Cristina Pataky Medianu pedig publicista. Elsa amúgy maga is újságíróként végzett az egyetemen, majd ezek után kezdett el modellkedni és színészkedni. Minden kifutón zajos siekrt ért el, 1997-ben szerepelt az első sorozatában például.

Amúgy a pár mindig posztol karácsonykor közös videót, hiszen náluk a karácsonyfadíszítés is egy elég nagy muri, tavaly például egy olyan videó került fel, amikor közösen díszítik a fát, méghozzá úgy, hogy Elsa Chris nyakában volt.

Elsa Pataky modellként most is rengeteg reklámfilmben szerepel, és az Instagram-on bemutatott képei arról tanúskodnak, hogy bizony mindig bomba formában van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás