promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézett ki a csodatestű Chris Hemsworth, amikor még nem volt félelmetesen kigyúrva, megdöbbentő látvány lesz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chris Hemsworth így nézett ki korábban.

Chris Hemsworth-ről legalább három dolog ugrik be azonnal az embereknek Magyarországon, amellett, hogy újabban rengeteg filmben látható a Netflixen:

1., Ő a Marvel-univerzum egyik szuperhőse, az isteni Thor, a Bosszúállók egyik legerősebb tagja, aki a pöröllyel úgy sújt le, hogy nincs kecmec.

2., Ő az a Marvel-szuperhős, akinek magyar származású felesége van. A gyönyörű Elsa Pataky-val még 2010-ben házasodtak össze, és azóta nagy boldogságban élnek együtt.

3., Chris Hemsworth úgy, mint a legtöbb szuperhős a filmtörténetben (kivéve Zöld darázs a félisteni Seth Rogen-nel) nagyon ki van gyúrva.

Utóbbi azonban nem volt mindig így. Chris Hemsworth ausztrál származású színész amúgy, és egy nagyon hosszú időn át futó sorozat, a Home and Away tette ismertté, amely az Otthonunk nevet kapta Magyarországon, és amely ausztrál fiatalok szerelmekkel, gondokkal és megannyi intrikával telezsúfolt életét mutatta be. Chris Hemsworth ebben a szériában még nem játszott főszerepet, de már itt is kimagaslott a többi színész közül.

Érdekesség, de ez a sorozat több szuperhőst is kitermelt, hiszen a szériában szereplő Jason Smith például később Power Ranger lett a kultikus szériában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás