promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek a magyarok: április 16-át nagyon sokan fogják bevésni a naptárjukba
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április közepén visszatér a magyar sorozat, amire már nagyon sok néző várt.

2022-ben debütált a TV2-n az új, magyar heti sorozat, a Pepe. Az első évad epizódjai stabil, de közepes nézettséget produkáltak, így aztán a csatorna berendelte a 2. évadot. Közel egy évvel az első szezon premierje után új epizódokkal tér vissza a Pepe, április 16-ától minden vasárnap este, a Tények után visszatérhetünk Dunaszéphely híres pecsenyézőjébe.

Akik követték eddig a magyar sorozatot, emlékezhetnek rá, hogy az első évad azzal ért véget, hogy Pepe számára is kiderült, hogy Gábor a fia. Az új szezonban a sikeres, fiatal séf megfogadja, hogy mindenáron megszerzi az étteremnek a Michelin-csillagot, kérdés, hogy az apja, Vince és Dani fel tudnak-e nőni ehhez a feladathoz? Minden nap új kihívás elé állítja őket, hol egy rendőrségi akció helyszíne lesz az étterem, hol egy titokzatos új szakács után nyomoznak, vagy épp egy betolakodó kisegeret próbálnak elrejteni a szigorú ÁNTSZ ellenőr elől.

Gábor és Pepe betörnek egy apácazárdába, túszul ejtik őket, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy Gábornak át kell adnia az irányítást a saját konyhájában. Ha a szükség úgy kívánja focistának állnak, vagy éppen botcsinálta régésznek, de ha súlyos betegséget kell szimulálni, Pepe abban is verhetetlen. A kalandok során megtanulják, hogyan működjenek együtt családként, és hogy a boldogsághoz bizony nincs jól bevált recept.

Hogy milyen nézettséget fog hozni a továbbiakban a Pepe, azt nehéz lenne megjósolni, de nem lehet arra alapozni, hogy ha az 1. évadot így nézték, akkor biztos az új részek is legalább ezt a szintet fogják hozni. Az egyik magyar sorozatnál éppen most bizonyosodott be, hogy hiába követték figyelemmel az első epizódokat, a 2. évad már a kutyát sem érdekelte, ezért a csatornának drasztikus döntést kellett hoznia a produkcióval kapcsolatban.

Persze a Pepe esetében előny, hogy az ország egyik legnézettebb csatornáján fut, szóval megvan az esély rá, hogy a vasárnap estéket ez a sorozat uralja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás