promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves imádja a magyarok kedvencét, és a világ egyik legfurcsább filmjét is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A John Wick sztárja, Keanu Reeves elárulta, hogy melyik a négy kedvenc filmje.

Keanu Reeves már hosszú ideje a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb színésze, ami leginkább annak köszönhető, hogy általában remek filmeket hoz nekünk, ráadásul állítólag ő Hollywood legkedvesebb embere. Magyarországon is sokan szeretik a munkáit, amik között olyan mesterművek vannak, mint például a Mátrix vagy a John Wick – aki szeretné tesztelni a tudását Keanu Reeves filmjeiből, az ezzel a kvízzel megteheti:

Most mutatták be a mozik a John Wick: 4. felvonás című filmet, amit eddig a nézők, illetve a kritikusok is imádtak (nekünk is nagyon tetszett, a kritikánkban ki is fejtjük, hogy miért), szóval újabb nagy sikert könyvelhet el Keanu Reeves, aki folyamatosan népszerűsíti az alkotást.

A John Wick: 4. felvonás egyik vörös szőnyeges premierjén rövid interjút is adott Keanu Reeves, akitől megkérdezték, hogy mi a 4 kedvenc filmje. Kicsit gondolkodnia kellett, ami érthető, mivel elég nehéz hirtelen dönteni, de végül sikerült neki, és olyan alkotásokat mondott, amik nagy hatással voltak rá:

  • Radírfej;
  • Star Wars;
  • A Keresztapa;
  • és a Serpico.

Ezek alapján nagyon jó, és szerteágazó ízlése van Keanu Reevesnek, hiszen a David Lynch-féle Radírfej a világ egyik legfurcsább művészfilmje, a Star Wars a magyarok egyik kedvence, A Keresztapa egy igazi klasszikus, a Serpico pedig egy különleges film, szóval jókat választott a színész. Biztos, hogy ha egy kicsit több ideje van, akkor becsusszant volna még pár mestermű, de így is büszke lehet a választásaira.

Ha valaki esetleg nem látta volna, így néz ki Keanu Reeves magyar hangja, aki a John Wick: 4. felvonásban is őt szinkronizálja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás