promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Titanic rosszfiújára? Billy Zane gyakorlatilag már felismerhetetlen, de Kate Winsletről is előkerült egy különleges fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Titanic főszereplői közül megmutatták nekünk, hogy mennyit változott Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, és Billy Zane.

A mozirajongók néha kapnak igazán hosszú filmeket, amikre alaposan fel kell készülniük, hogy kibírják wc-szünet nélkül. James Cameron is bele szokott futni ebbe, az Avatar második felvonása például 3 óra 12 perces volt, de a Titanic a rekorder 3 óra 14 perccel.

James Cameron alkotása klasszikus blockbuster, amivel a rendező bebizonyította, hogy bármilyen műfajból ki tudja passzírozni a maximumot. A félelmetes anyagi siker mellett a Titanic 11 Oscar, és 4 Golden Globe-díjat vihetett haza.

A rendezőnek elég sok idejébe telt, hogy meggyőze Leonardo DiCapriót, hogy írjon alá a szerepre, akit az elején hidegen hagyott a dolog, míg Kate Winsletet nagyon is érdekelte a lehetőség. Pedig a színésznő mellett is volt bőven jelölt, ráadásul még Madonna neve is szóba került. Leonardo DiCapriót például még Tom Cruise is leválthatta volna, de talán mindenki boldogabb, hogy ez nem így lett.

Azért mind a ketten jó döntést hoztak, mivel a Titanic alaposan megdobta a karrierjüket. Persze ebbe a sztoriba is kellett egy rosszfiú, akit nem más, mint az igazán karakteres arcú Billy Zane játszott el, gyakorlatilag fenomenálisan.

A színész túlságosan is jól hozta Kate Winslet gazember és irányító vőlegényének figuráját, Cal Hockley-t, ezért pedig még mindig sokan utálják. Elvakult nézők tehát azt hiszik, hogy Billy Zane az életben is ilyen.

A művész a Daily Mailnek adott interjújában ki is tért arra, hogy már bánja, hogy nem játszott el jóval több pozitív karaktert a karrierje során, mivel így kicsit be van skatulyázva. Pedig Billy Zane mai napig érzékeny lelkű, példás családapa, aki ráadásul szabadidejében imád festeni.

Nem olyan rég a Cinemawood kitett egy fényképet, amin megmutatják, hogy mennyit változtak a Titanic főszereplői az évek alatt. Nos, Billy Zane rengeteget, míg Kate Winslet fotóján az a különleges, hogy ő szinte semmit.

Aki kedvet kapott esetleg a filmhez, az a Disney+-on tudja megnézni.

A Titanic körül még a mai napig rengeteg rejtély és legenda kering, amit James Cameron is igyekezett megfejteni az évek során. Ha ezekbe kicsit jobban el akartok merülni, akkor mindenképpen nézzetek bele a lenti videóba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás