promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert nem kímélte Kasza Tibit, úgy ment neki a Szerencsekeréknek, ahogy csak lehet
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nemcsak Kasza Tibinek és a Szerencsekeréknek szólt be, hanem A mi kis falunk is megkapta a magáét.

Magyarország egyik kedvenc televíziós műsora lett a TV2 által sok-sok év után feltámasztott Szerencsekerék, amiben izgalmas feladványok, sztárvendégek, mókás játékosok és Kasza Tibi poénjai szórakoztatják a közönséget. A hatalmas siker mindenkinek feltűnt, az RTL valószínűleg fő is miatta a levében, és úgy tűnik, hogy az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is felfigyelt a Szerencsekerékre.

Puzsér Róbert számtalan celebnek és tévéműsornak ment már neki félelem nélkül. Általában a kulturális értékek hiánya miatt támadja azokat, így várható volt, hogy a Szerencsekerék is terítékre kerül nála. Meg is nézett egy részt, amiben pont az ország egyik legnagyobb botrányhőse, Alekosz volt a sztárvendég – a kritikus eget rengető véleményt fogalmazott meg a cikkében.

„El kell ismernem, hogy a Tv2-nek ezúttal tényleg sikerült tévéműsort gyártania – bár kulturálisan a legrosszabb, de kereskedelmileg kétségtelenül a legjobb értelemben: Kasza Tibor médiajelensége, a műsor időtálló ostobasága és a meghívottak közti dialógus megragadhatatlan felszínessége dokumentarista tökéllyel hozza karnyújtásnyi távolságba a tévénézőkhöz azt a magyar valóságot, amelyet épp a köznyilvánosság gyalázatos állapota, az értelmiség mindennapos árulása és a bulvármédia közönye formált ilyenné. [...] A Kasza Tibor által celebrált kommersz népszínműben napról napra ugyanazok vonulnak fel: majdnem valakik, akik majdnem beszélgetnek majdnem valamiről majdnem viccesen. A Tv2 a gyermekkorban rekedt, a szorongó magyarság vezetésre szoruló bizonytalanjainak részvételével abból gyárt tartalmat, ami azoknál mindig kéznél van: a semmiből, ami soha nem biztos teljesen”

– írta Puzsér Róbert.

A kritikus azt is leírta, hogy a Szerencsekerék számára kedvezők a körülmények, hiszen az RTL akkor a Drága örökösök, illetve A mi kis falunk című sorozatokat adja. Puzsér Róbert szerint a Drága örökösök azt közli, hogy vidéken a magyarok isznak, A mi kis falunk pedig legfeljebb annyit tesz hozzá ehhez, hogy még „hülyék” is – megemlítette, hogy A mi kis falunk „kedélyes vidékieskedésnek álcázott, ötlettelen és züllött ostobasága” nem teremt versenyhelyzetet, ezért válaszhatja sok néző helyette a nagy sikerű Szerencsekerék című műsort.

Puzsér Róbert közben Kasza Tibit is sikeresen megalázta, ugyanis elég durva dolgokat írt róla, illetve arról, amit a Szerencsekerékben művel:

„Kasza Tibor pedig megbízhatóan szállította azt a harsány, rossz ízlésű és színültig üres figurát, akinek mindig is mutatkozott: egy olyan vőfély közönségességét jelenítette meg, aki harsány és magabiztos tolakodásával hiteti el, hogy humoros.”

Itt lehet megtekinteni Puzsér Róbert bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás