promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: igazi John Wick rajongó vagy? Teszteld magad, és kiderül!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Keanu Reeves által alakított John Wick negyedik kalandja a magyar mozikba, ennek örömére összeállítottunk egy kvízt, amivel minden rajongó tesztelheti magát.

A John Wick első része szinte az egész világot letaglózta Magyarországgal együtt, és persze nemcsak a lehengerlő és brutálisan kemény akciójelenetei miatt, hanem azért is, mert Keanu Reeves remekül hozta feleségét gyászoló figurát, aki könyörtelen bosszút esküszik, mikor pár alvilági suhanc ellopja a kocsiját, és még a szerelmétől kapott búcsúajándékát, a cuki kiskutyáját is megölik – naná, hogy elszabadul a pokol.

A John Wick-széria elérkezett a negyedik részéhez, ami szerencsére nagyon jó lett, fent el is olvashatják róla a spoilermentes kritikánkat az érdeklődők. Keanu Reeves ismét rendesen odatette magát, az akciójelenetek minden eddiginél pörgősebbek és látványosabbak, szóval egyáltalán nem fognak csalódni a rajongók, akik valószínűleg már kívülről fújják az összes eddigi részt.

Már csak az a kérdés, hogy ha tényleg nagy John Wick rajongó vagy, akkor vajon képes leszel 10/10-re teljesíteni az alábbi kvízt?

Aki látta az eddigi filmeket, az valószínűleg jól fog teljesíteni, főleg, ha többször is megnézte már őket az utóbbi években – sok sikert kívánunk, kvízre fel:

Tetszett a kvíz? Akkor még ezeket is ajánljuk a figyelmedbe:

A John Wick: 4. felvonás már megérkezett a magyar mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás