promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oláh Ibolya olyan meglepő produkciót rittyentett a színpadra, hogy Kökény Attila szája tátva maradt
Borítókép:  Szimpatika
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási meglepetések a Sztárban Sztárban, duplán is izgulhattunk.

Vasárnap este már este 7-kor elstartolt a Sztárban Sztár újabb adása. Az este túlzás nélkül tele volt meglepetésekkel, és tényleg hatalmas átváltozásokkal. 

Oláh Ibolya produkciója volt talán a meglepőbb az este. Oláh Ibolyát gyakran vádolják a nézők azzal a kritikával, hogy sokszor a saját hangján énekel, pedig ez egy hangutánzós műsor. Lehet, hogy meghallotta ezeket a kritikákat, mert most először valóban nem a saját hangszíne dominált a produkció közben. Az énekesnőnek egy japán előadót kellett utánoznia, aki Pikotaro néven van jelen a zenei életben. Mi soha életünkben nem hallottunk az eredeti előadóról, de el kell ismerni, hogy tudhat valamit, ha az előadott dalának már 440 milliós megtekintettsége van.

Oláh Ibolya poénra vette a figurát, gyakorlatilag egy bohókás, állatmintás pizsmában adta elő a produkciót, és mi először fel sem ismertük. A kisfilmjében is elmondta, hogy ő ezt a feladatot most poénra veszi és a magánéletében is szeret viccelődni. Ő lett egyébként a napi győztes is.

A produkció után Kökény Attila tátott szájjal bámult maga elé de a többi zsűritag is el volt képedve. Ha már zsűri, Tóth Andi és Marics Peti azzal is bizonyította szerelmét, hogy összeöltöztek, és mindketten ezüst flitteres outfitben ültek a zsűripult mögé. Tóth Andi ruhája talán minden eddiginél merészebb volt és ruhájának kivágása miatt nem lehetett nem a melleit nézni. 

De Oláh Ibolya előadásán kívül más meglepő pillanat is volt a Sztárban Sztárban. 

Kiss Ernő Zsolt például Harry Stylesként szántotta fel a színpadot, Lékai-Kiss Ramóna szerint a színész most érkezett meg a versenybe. Sipos Tomi Alice Cooperként rockerkedett de a zsűritagok a Batmanből ismert Pingvinhez hasonlították a külsejét és emiatt a nevetéstől alig tudtak megszólalni. 

Az este 50 pontot kapott Trap katpitány, aki Boney M-ként mutatta meg félmeztelen (műszőrös) mellkasát. A múlt heti max pontos Gubik Petra, Azahriahként szerepelt, ezúttal is elég erős produkcióval, de a zsűritől több kritikát kapott mint szokott. 

A Sztárban Sztárban mostani adásában volt egy hatalmas bejelentés is. Tilla beharangozta, hogy ismét lesz Sztárban sztár leszek! és már lehet jelentkezni. 

A zsűri igyekezett szigorúan értékelni mindenkit, és ezúttal valóban nem osztogatták sűrűn a maximális pontokat. 

Utolsóként Schoblocher Barbara lépett fel mint Liza Minelli, és a Cabaret-tel Tóth Andin kívül mindenkit lenyűgözött. Lékai-Kiss Ramónának annyira tetszett a produkció, hogy még a lábát is feltette az asztalra utána. 

Az első körben holtverseny alakult ki Kamarás Iván és Sipos Tomi között, de végül nézői szavazatok alapján Kamarás Iván esett ki. 

 A második körben pedig Scoblocher Barbarát mentette meg a zsűri és végül Kiss Ernő Zsolt maradt alul Trap kapitánnyal szemben. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás