promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztripperek és orgiák, melyek megváltoztatták a világot - az amerikai álom egy lebilincselő sorozatban
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lebilincselő igaz történetű sorozat egy hatalmas sikersztoriról és bukásáról.

Létezik egy sorozat, mely úgy mutat be egy igaz történetet, hogy annak minden csillogását és árnyoldalát őszintén az arcunkba tolja. Az Isten hozott Chippendalesben című sorozat, a Disney+-on látható, és Steve Banarjee igaz történetét meséli el, aki a chippendale tánc atyja és kitalálója. 

Az indiai származású Banerjee amerikai álma szépen indul, és a sorozat kitűnően mutatja be, hogy sötétebb bőrszínével nincs könnyű dolga a 80-as évek Amerikájában. Az eredetileg Somen keresztnevet viselő férfi, már a sorozat elején "felveszi" a sokkal amerikaiabbnak hangzó Steve nevet, de ezzel az álarccal elindul egy nagyon változatos és rögös úton. Steve zseniális elme. Kumail Nanjiani remekül hozza a karaktert, aknek a példaképe Hugh Heffner,és külsőleg is próbál olyan elegénssá válni az egykori benzinkutas eladó, mint a Playboy-guru. 

Steve viszont nem kér abból egész életében, hogy másokat szolgáljon ki és megalázzák bolti eladóként, ezért annyi pénzt félretesz, amiből meg tud venni egy nagyobb bárt. A hely eleinte sehogy sem működik, és sem discoként, sem szerencsejátékos placcként nem fut jól. Aztán jön az isteni szikra. 

Jön a sors, és Steve pontosan azokkal az emberekkel találkozik, akikkel kell. Innentől kezdve egy véletlen folytán mellé szegődik a szerencse és kitalálja, hogy férfi sztiptíz klubot nyit a helyen, ami óriási siker lesz. 

Steve élete totál a feje tetejére áll, minden megváltozik körülötte, és ő pedig nagyon sikeres üzletember lesz. Időközben családot is alapít és bár jó embernek van ábrázolva, az őrületes siker olyannyira megrészegíti őt, hogy előbújuk belőle a sötét oldala is. 

Steve Banerjee innentől erkölcsileg megkérdőjelezhető dolgokat tesz, és mindent az üzletnek és a sikernek rendel alá, beleértve a családját és a barátait is. A szakmai féltékenység, a becsvágy, a még több siker hajszolása, sajnos leviszi őt a jó útról, és onnantól erősen lejtmenetbe kerül. 

Bár látszólag mindene megvan, amire csak vágyhat valaki, közben mindenkit elmar maga mellől.

A sorozat végét nem áruljuk el, de nagyon érdemes végignézni. 

Közben pedig élvezzük a hihetetlen jelmezeket, korabeli zenéket, szexi pasikat, látványos koreográfiákat és a kiváló színészi alakításokat. A sorozatban egyébként nagynevű színészt nem is lehet találni (kivéve Geena Daviest), de mindenki olyan jól hozza a rá szabott karaktert, hogy öröm nézni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás