promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szélsőséges átváltozás: így néz ki 52 évesen a Férjek gyöngye rendkívül csinos színésznője, Leah Remini
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leha Remini idén tölti be az 52 életévét.

Ha a kilencvenes évekből kellene mondani 10 nagysikerű sorozatot, amelyek Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendtek anno, és még utána jó sokszor újra és újra láthattuk ezeket a tévében. Sőt, megeshet, hogy a listára olyan szériák is felkerülnek, amelyek éppen most is mennek a tévében. Szóval, akkor erre a listára a Jóbarátok mellett szinte biztos, hogy rákerülne a Férjek gyöngye című alkotás, amelyben Kevin James mellett a nemrégiben elhunyt Jerry Stiller, illetve Leha Remini szerepeltek, az ő kis családi csatározásaik alkották a széria magját.

Az Emmy-díjas sorozat amúgy 1998 és 2007 között futott eredetileg a tévében, 9 évadot élt meg, miközben több mint 200 rész készült el belőle.

Leah Remini a sorozatban Carrie Haffernant játssza, aki férjével él egy csendes kertvárosi környezetben, egy idilli helyen Amerikában, életük nagyjából rendezett, bár mindig történik velük valami, illetve van egy ember is, aki általában tesz róla, hogy azért történjen. Ő az alagsorban élő Arthur, Carrie édesapja, akinek azért kell a fiatalokhoz költözni, mivel saját házát felgyújtotta.

Leha Reminit valószínűleg csak ebből a sorozatból ismerik a legtöbben Magyarországon, pedig számtalan nagysikerű filmben is játszott az évek alatt, többek között Will Ferrel a Sulihuligánokban is. Az utóbbi időben sokszor került elő a médiában a Szcientológiai Egyházhoz való kapcsolata miatt is.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás