promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Quentin Tarantino utolsó filmje egy gigantikus „kapjátok be” lesz a filmkritikusoknak?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült valami Quentin Tarantino tizedik, és egyben utolsó filmjéről.

Azzal a legtöbben egyetértenek, hogy Quentin Tarantino a világ egyik legjobb, legfontosabb filmkészítője, akinél zseniálisabb párbeszédeket talán senki sem tud írni. A zseniális író/rendező eddig olyan mesterművekkel írta be magát örökké a filmtörténelembe, mint például a Ponyvaregény, Becstelen brigantyk vagy a Django elszabadul, de úgy tűnik, hogy hamarosan sajnos véget ér a filmes pályafutása.

Quentin Tarantino évek óta mondogatja, hogy összesen 10 filmet szeretne elkészíteni, mert az úgy olyan szép, kerek. A rajongói persze nem örülnek ennek, és mélyen belül abban reménykednek, hogy csak viccel, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy egyáltalán nem – ráadásul állítólag már azt is kitalálta Hollywood nagyágyúja, hogy mi lesz az utolsó filmjének címe, és témája.

Amennyiben lehet hinni a külföldi lapoknak, akkor Quentin Tarantino tizedik, és egyben végső alkotása a The Movie Critic, vagyis A filmkritikus címet kapja, és ahogy sejteni lehet, egy kritikusról fog szólni – illetve már az is kiderült, hogy elvileg egy nő lesz a cselekmény középpontjában, a '70-es években játszódik, és egy teljesen saját történetről van szó.

Ha ez igaz, akkor Quentin Tarantino elég stílusosan fogja lezárni a filmes karrierjét, hiszen vagy egy nagyon mély, személyes alkotást fog hozni nekünk, amiből átjön a filmek szeretete, vagy egy nagy „kapjátok be” lesz a kritikusoknak, ami majd gatyába rázza dolgokat – bármi is lesz a vége, az biztos, hogy a párbeszédek kegyetlenül jók lesznek.

Quentin Tarantino állítólag a napokban fog házalni A filmkritikussal a stúdióknál, és ha minden jól megy, akkor még idén elkezdődhet a forgatás, vagyis jó eséllyel jövőre mozikba kerülhet a mester utolsó filmje – és őt ismerve biztos, hogy tele lesz nagy, legendás nevekkel a végső munkája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás