promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi meglepő fényképet osztott meg a múltból
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi a nemzeti ünnep alkalmából megmutatta, hogy nem csak "hülyegyerek" tud lenni, és van komolyabb oldala is.

Az ország egyik legsikeresebb előadója kétségkívül, Fluor. Szinte mindegy, hogy szólóban, vagy zenekarral nyomja a zenélést, mindenhol őrületesen nagy bulikat tud csapni, és ahol ő megjelenik, garantáltan jó lesz a hangulat. Sokáig csak az ország hülyegyerekeként emlegették, de azóta bebizonyította, hogy jóval több van benne. 

A rappernek a bohóckodós imázsán kívül azonban van egy komolyabb oldala is, melyben általában bátran kiáll a jó ügyekért.  

A tegnapi napon ismét ezt az oldalát mutatta meg a közösségi oldalán. Fluor Tomi volt az egyik rendszeres résztvevője a Pilvaker slam poetry nevűnagyszabású eseménynek, melyet minden évben megrendeztek március 15-én. Tavaly óta azonban, nincs többé Pilvaker, de az esemény nincs elfeledve senki által. Fluor tesz is róla, hogy ha csak egy fényképpel is, de megemlékezzen idén is a Pilvakerről, ezért megosztott egy 9 évvel ezelőtti fényképet a Facebook és az Instagram-oldalán.  

A fotón ő, a Wellhellos társa, Diaz, és Sub Bass Monster látható, akik szinte semmit sem változtak az eltelt majdnem 10 év alatt. A fényképhez Fluor a következőt írta a közösségi oldalán.

"Takács Áki barátom, a Pilvaker atyja küldte ezt a fotót az egyik régi próbáról. 9 éves kép, még az official Wellhello előtt pár hónappal, de már Diazzal. Sub Bass Szabival fejtegetünk épp valamit az Erkel székein, amíg nem hívnak minket a színpadra. Itt még nem tudjuk, hogy mekkorára fog nőni a történet, csak megyünk bele előre, lelkesen. Mennyi minden történt azóta, mi? Büszke vagyok rá, hogy egy évtizeden át vihettük ezt a rendezvényt, ahol mindenki, egymással békében ünnepelve velünk együtt szavalt, reppelt, énekelt. Bár a vakernak vége, a szellemiséget, az előadásokat sosem felejtjük és az internet sem, szóval örökre veletek leszünk a Youtube-on, a Spotin és mindenféle felületen. Tiszta szívvel!"

Fluor Tomiék jelenleg is új dalokon dolgoznak a Wellhello zenekarral, és készülnek Parkos koncertjükre is, melyet ismét hatalmas show-ként akarnak megvalósítani, de Fluor szóló dalain is dolgozik, így nála továbbra sincs megállás, és egy kis komolykodás és elmélkedés után, ahogy már megszokhattuk tőle, biztosan újra megvillantja bolondos oldalát is. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás