promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi annyira bunkó volt a Szerencsekerékben, hogy ilyet még nem látott a magyar közönség?
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak Kasza Tibi miatt, pedig a Szerencsekerék műsorvezetője csak poénkodni próbált.

A nézők legnagyobb bánatára hamarosan véget ér a TV2-n a Szerencsekerék aktuális évada, de nem kell aggódni, hiszen vissza fog térni Kasza Tibi nagy sikerű műsora. Az izgalmas feladványok, sztárvendégek és persze a műsorvezető poénjai miatt rengetegen imádják a Szerencsekerék új változatát – még úgy is, hogy bőven akadnak eléggé kellemetlen pillanatok a műsorban.

Volt, hogy hatalmasat bakizott Kasza Tibi, de általában mindig sikerült egy kis humorral kezelnie a helyzetet. Viszont van, hogy ő is elég rendesen túltolja, és végül nem vicces, hanem inkább esetleg ciki, vagy bizonyos szempontból bántó dolgokat mond. A legutóbbi adásban is történt olyasmi, ami nagyon kiakasztotta a nézőket, hiszen a visszajelzések alapján sokan egyenesen bunkónak tartották a műsorvezetőt.

A Drága örökösök és még megannyi magyar alkotás színésze, Kovács Lehel volt a Szerencsekerék sztárvendége, és úgy tűnt, hogy nagyon jó barátok Kasza Tibivel, hiszen a műsorvezető a szokásosnál sokkal keményebben oltogatta őt, amikor csak tudta – és ugyan a stúdió közönsége és maga a művész is nagyokat nevetett ezen, a kommentelők szerint elég megalázó volt, ami történt.

Volt, hogy Kasza Tibi a magasságával cikizte Kovács Lehelt, és még pörgött is fölötte széttárt karokkal, hogy megmutassa mindenkinek, milyen alacsony hozzá képest a színész. Megesett, hogy azért szólt be neki, amiért csak az utolsó előtti betűnél tudta megfejteni a feladványt. Ráadásul sokak meglepetésére még egy olyan megjegyzést is elejtett a műsorvezető, amivel arra célzott, hogy a színész még szűz – szóval valóban eléggé elengedte magát Kasza Tibi.

Úgy tűnt, hogy Kovács Lehelnek nem estek rosszul Kasza Tibi oltásai, hiszen valószínűleg az ő kapcsolatukba belefér ez, így csak a közönség egy bizonyos része háborodott föl a műsorvezető viselkedésén. Végül amúgy remekül járt a színész, ugyanis milliókat nyert a Szerencsekerékben, és több tárgynyereménnyel is gazdagodott, így minden bizonnyal nincs benne rossz érzés.

Itt lehet megnézni, ahogy Kasza Tibi a magassága miatt hozza kellemetlen helyzetbe Kovács Lehelt:

Itt arra céloz Kasza Tibi, hogy Kovács Lehel még nem volt nővel:

Itt pedig láthatjuk, ahogy a „bátorsága” miatt cikizi Kasza Tibi a színészt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás