promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálnagy baki a Szerencsekerékben, Kasza Tibi üvöltözni kezdett a stúdióban
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi nem bírta ki, felemelte a hangját a Szerencsekerékben.

Valószínűleg még a TV2 sem hitte, hogy ekkora siker lesz a hosszú idő után feltámasztott Szerencsekerék, de úgy tűnik, hogy a nézőknek nagyon bejön a műsor, és persze Kasza Tibi verhetetlen humora. Számtalan mókás, illetve izgalmas pillanatot köszönhetünk a Szerencsekeréknek, ami sajnos hamarosan lekerül a képernyőről – de nem kell aggódni, csupán szünetre vonul a műsor, aztán majd a tervek szerint visszatér.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Kasza Tibi régi barátja, Simon Kornél volt a sztárvendég, aki megcsillogtatta a humorát, és szinte feltöltötte a közönséget, nagyon jó volt a dinamika közte és a műsorvezető között.

Viszont nem indult ilyen jól és kellemesen a rész, ugyanis hatalmas hibát vétettek a műsor készítői, ez pedig rögtön elég kellemetlen pillanatokat eredményezett a stúdióban.

Véletlenül rossz nevet írtak ki a játékosok elé, így Anita előtt a Szandi név szerepelt, és fordítva. Szerencsére hamar kiderült, hogy súlyos bakiról van szó, így sikerült még idejében orvosolni a problémát.

Sokan azt hitték, hogy ennél kellemetlenebb pillanat nem lehet a Szerencsekerék aktuális adásában, de Kasza Tibi tett róla, hogy ez ne így legyen, ugyanis annyira beleélte magát az egyik feladatba, hogy elkezdett üvöltözni Sydney van den Bosch-sal – persze csak játékosan, hiszen csupán arra ösztönözte őt, hogy artikuláljon jobban Simon Kornél számára, akin fejhallgató volt, és az ő szájáról kellett leolvasnia szavakat.

Ismét egy meglepő, szórakoztató epizódon van túl a Szerencsekerék, szóval elégedettek lehetnek a nézők még a kezdeti kolosszális baki ellenére is.

Itt lehet megnézni a Szerencsekerék fent említett bakiját:

Itt pedig azt, ahogy Kasza Tibi üvöltözik Sydney van den Bosch-sal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás