promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dallas sorozat Pamelája szinte már felismerhetetlen – így néz ki most a híres színésznő
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A filmezést állatokra cserélte. 

A Dallas című sorozat óriási siker volt világszerte, de Magyarországon különösen nagy népszerűségre tett szert. A sorozat itthon 1990-ben futott a képernyőkön először, de a különleges családi történet, az amerikai táj, a szereplők karakteressége, mind olyan inspirációt adtak a mai hazai filmeseknek, melyből később megszülethetett a "magyar Dallas", ami a Barátok közt, Berényi Miki pedig a magyar Jockey Ewing. 

A múltkor írtunk arról, hogyan néz ki most Jockey testvére, Bobby Ewing, aki ma már ősz hajú öregember, de Patrick Duffy azért még ma is sármosnak mondható. Most pedig megmutatjuk, hogy néz ki a felesége, a bájos Pamela, akit Victoria Principal alakított a sorozatban. 

A színésznő ma már 73 éves és szinte teljesen visszavonult a filmezéstől és a rivaldafénytől. Elkötelezett állatvédő, óriási farmján rengeteg állatot gondoz. Közösségi oldalain is leginkább ilyenfajta képeket oszt meg magáról, és nagy ritkán egy-egy filmes fotóval nosztalgiázik mellette. 

Victoria fiatalon vetkőzött is, de a Dallas sikereivel ezt abba is hagyta. "Pamela" legutóbbi szelfijén egy lóval fotózkodott, és látható, hogy a szép színésznő hihetelen jó formában van ma is, a korához képest. Ma is festi a haját, és nincs elhízva, konkrétan úgy néz ki, mintha a sorozat óta kb csak 20 évet öregedett volna. 

Íme:

Ilyen volt fiatalon Pamelaként a Dallasban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás