promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő állati koponya került a Mogyi egyik népszerű ropogtatnivalója közé – érkezett is a reagálás, hogy mi történhetett
Borítókép:  borítókép: Mogyi Kft. / Cikkben szereplő fotó: Budapest Szürreál
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi horror jelenet játszódott le egy hölgynél, aki kiöntötte egy kis tálba a Mogyi Mexicorn termékét. 

Magyarországon gyakorlatilag mindenki imádja a Mogyi Kft. termékeit. Ez nem is csoda, mert mondjuk ki őszintén, kifogástalan minőséget szállítanak a vásárlók felé, legyen szó mogyoróról, pisztáciáról, vagy csak szimpla pirított napraforgómagról.

Fontos azt is tudni, hogy tényleg hazai terméket támogatunk, ha látjuk a logót, mivel a Mogyi 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás jelenleg is. A céget 1990-ben alapította a tulajdonos testvérpár azzal a céllal, hogy olyan magvakat kezdjenek el forgalmazni, melyek addig nem igazán voltak kaphatóak Magyarországon, vagy hát elég nehezen lehetett őket beszerezni. A kezdetben 5 alkalmazottal működő cég mára már több mint 800 főt foglalkoztat.

A Mogyinak öt termelő- és raktározó üzeme van Magyarországon, amikben már a legmodernebb technikákat alkalmazzák. Minden üzem saját laboratóriummal felszerelt, melyekben állandó kontroll alatt tartja a nyersanyagok-, illetve a végtermék minőségét. Persze náluk is beüthet valami baki, így történhetett meg, hogy furcsa idegen anyag került az egyik árucikk zacskójába.

Egy fogyasztó osztotta meg a Budapest Szürreál nevezetű csoportban, hogy amikor kiöntötte egy tálba a Mogyi chilis Mexicorn elnevezésű termékét, egy állati koponya köszönt vissza a ropogtatnivalók közül. Az eset még horrorisztikusabb lett volna, ha sötétben az esti filmezés közben találkozik vele.

A kommentelők közül valaki megfejtette, hogy valószínűleg egy patkánykoponya volt a pirított kukoricák között. A fotó már elkezdett terjedni az interneten is, amit ide kattintva tudtok megnézni.

A rémült fogyasztó később ezt a levelet kapta a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Bajai Járási Hivatalának Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztályától:

„A mai napon hatósági ellenőrzést tartottunk a Mogyi Kft. üzemében. Az ellenőrzés során megállapítottuk, hogy az alapanyaggal juthatott be az idegen anyag a termékbe. A szükséges intézkedéseket megtettük”

- állt az e-mailben.

A csoportban persze többen elkezdtek poénkodni, hogy lehet egy Pokémont kell összerakni belőle, így keresni kell a darabkákat a többi zacskókban. Mások nem fogták fel ennyire viccesen a helyzetet, és szerintük undorító és rémisztő, ami történt. A lényeg, hogy biztos ami biztos, mindig öntsétek ki egy kis tálba a ropogtatnivalót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás