promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő változás: így néz ki most a Dallas-sorozat rajongott sztárja, Bobby Ewing - videó
Borítókép:  Profimedia/©Lorimar Film Entertainment/Courtesy Everett
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Patrick Duffy volt a sorozat ügyeletes szépfiúja.

A Dallas-sorozat a kilencevenes években Magyarország egyik legkedeltebb szériája volt, a Ewingok csatározásait és családi drámáit hétről hétre magyarok milliói követték nyomon a képernyőkön.

A sorozat végül 14 évadon és 357 epizódon keresztül szórakoztatott minket, később pedig elkészült az ikonikus széria folytatása is, ám már kevésbé nagy sikerrel.

A széria abszolút pozitív hőse az érzékeny Bobby Ewing volt, akit Patrick Duffy játszott. Asorozat a kezdetekben Bobby és felesége családjainak kibékíthetetlen viszályával kezdődött, később azonban Jockey körül kezdtek el összpontosulni a szálak.

Patrick Duffy futotta be a sorozatból a legnagyobb karriert, őt további sorozatokban és filmekben is láthattuk még a magyar csatornákon is. Leghíresebb megjelenése az Egyről a kettőre sorozatban volt.

A színész 2017-ben vesztette el feleségét, akivel 43 évig éltek boldog házaságban. 2020 tavaszán azonban újra rátalált a szerelem, a koronavírus-járvány közbeni Zoom-meetingen ismerte meg mostani szerelmét, Linda Purlt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás