promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér A mi kis falunk: ekkor láthatják a magyarok a pajkaszegiek következő kalandjait
Borítókép:  RTL (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL remek hírt hozott A mi kis falunk rajongóinak.

Rég volt olyan magyar sorozat, amit annyira szerettek a nézők, mint A mi kis falunkat. Az RTL rendesen belenyúlt a tutiba ezzel az alkotással, hiszen az emberek egyenesen imádják a pajkaszegiek mókás kalandjait, bohókás hétköznapjait – az is remekül bizonyítja ezt, hogy még a széria ismétlését is rengetegen nézik, az új részeket pedig még annál is többen követik általában.

Jelenleg szüneten van a 7. évadát taposó A mi kis falunk, a nézők pedig már alig várják, hogy visszatérjen a kedvencük, hiszen sokaknak nagyon hiányzik már Pajkaszeg hangulata. Nos, van egy elképesztően jó hírünk a sorozat hűséges rajongóinak, ugyanis már nem kell sokat várniuk, hogy ismét minden szombat este újabb történeteket láthassanak a tévében Pajkaszeg lakóiról.

Az RTL bejelentette egy közleményben, hogy március 18-án, szombat este 20 órától folytatódik a hamarosan a 100. epizódjához érő A mi kis falunk az RTL-en – onnantól kezdve pedig szokásos módon minden szombaton érkeznek az újabb részek, amiket később újra lehet nézni az RTL streamingoldalán, az RTL+-on.

A csatorna azt is elárulta, hogy már az első visszatérő epizód is tele lesz izgalmakkal, hiszen egy hazugságvizsgáló titkait próbálják megfejteni a Répa testvérek, Anikó pedig a falu legnormálisabb férfiját igyekszik elcsábítani – a folytatásban Pali bácsinak is alkalmassági vizsgát kell tennie, egy titokzatos járvány is bonyodalmat okoz, szóval tényleg lesznek itt érdekes történések.

A nézők már valóban hosszú ideje várták A mi kis falunk folytatását Csuja Imrével és a társaival, így biztosan rengeteg embert boldoggá tesz a gondolat, hogy március 18-án visszatér a rendkívül népszerű alkotás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás