promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan legendás műsor érkezik az RTL-re, ami azonnal a nézettségi toplisták élére törhet
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait.

Egészen 1956-ig nyúlnak vissza a kereskedelmi televíziózás legrégebbi game showjának, a The Price Is Right-nak a gyökerei, ami hivatalosan 1972. szeptember 4-én indult el a CBS-en. A legendás játékot Bob Stewart, Mark Goodson és Bill Todman találta ki, aminek a lényege, hogy miután kiválasztják a játékosokat a stúdióban helyet foglalók közül, a szerencséseknek különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük. A játékosok káprázatos nyereményekért játszanak látványos játékokban.

Az eredeti formátumot 35 évig Bob Barker vezette (1972-es indulásától egészen a 2007 júniusi nyugdíjba vonulásáig), majd Drew Carey vette át a stafétát. A The Price Is Right-nak mind ez idáig több, mint 9000 adása volt, vagyis ez a leghosszabb ideig futó game show az Egyesült Államokban. 2007-ben a TV Guide "minden idők legnagyszerűbb játékműsorának" nevezte.

Az elmúlt 51 évben a vetélkedő Ausztráliától az Egyesült Királyságon át Vietnámig több tucat országban futott, vagy fut jelenleg is hatalmas sikerrel, de Magyarországra mindeddig még soha nem jutott el. Most viszont eljött a pillanat, hogy hazánkban is meghódítsa a nézőket, ugyanis az RTL Magyarország hivatalosan is bejelentette, hogy elindult a jelentkezés a legendás game show hazai verziójába.

A Tippelj és vidd el igazán felhőtlen szórakozást ígér mind a versenyzőknek, mind a lelkes közönségnek, amiről egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet képernyőre, de biztos nagy lesz rá az érdeklődés. A játékba a következő linken keresztül lehet jelentkezni: www.rtl.hu/tippeljesviddel/jelentkezz

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás