promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémesen kellemetlen bakit találtak a sorozatban, amit a magyarok is imádnak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre több a hiba a The Last of Usban, de a nézőket ez egyáltalán nem zavarja.

Magyarországot is pillanatok alatt meghódította a The Last of Us című posztapokaliptikus sorozat, ami egy olyan világban játszódik, amiben egy szörnyű kór pusztítja az embereket, a túlélőknek pedig nagyon kell vigyázniuk a zombi-szerű lényekkel, amik ellepték szinte az összes várost. Az HBO hatalmasat robbantott ezzel az alkotással, még úgy is, hogy az egyik epizódban elég komoly bakit szúrtak ki a nézők:

A népszerű videójátékon alapuló The Last of Us két sztárja, Pedro Pascal és Bella Ramsey nagyon felkapottak lettek manapság a sorozatnak köszönhetően, sokak új kedvence lett az HBO MAX kínálatában megtalálható széria, amit a Csernobil mögött álló Craig Mazin készített. Egy rendkívül igényes, mély, bámulatos alkotásról van szó, ami nagyon sok pénzbe került és rengetegen dolgoztak rajta – mégis egyre több hibát találnak benne a rajongók.

A The Last of Us hatodik részében véletlenül benne maradtak a stábtagok az egyik jelenetben, ráadásul most kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen eget rengető baki az epizódban:

amikor a Bella Ramsey által alakított Ellie karaktere éppen egy lovat simogat, akkor jól látható, hogy valaki a kezével tartja alulról az állat fejét, hogy az a kamerának, illetve a színésznőnek is megfelelő pozícióban helyezkedjen el.

Érdekes módon nem sokan vették észre a hibát, ami valószínűleg azért van, mert annyira beleélték magukat a sorozat nézésébe, hogy ilyesmi fel se tűnt. Akinek pedig mégis szemet szúrt a dolog, az is azt mondta, hogy inkább viccesnek találta a bakit, mint felháborítónak – szóval a The Last of Us továbbra is a nézők új kedvence, éppen ezért örülnek olyan sokan annak, hogy már hivatalosan is berendelték a 2. évadot.

Itt lehet megnézni a The Last of Us 6. részében szereplő bakit, amit azóta már kijavítottak:

Ha még nem nézed a The Last of Ust, akkor eláruljuk, hogy miért kéne mindenképp elkezdened az év eddigi legjobb sorozatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás