promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritka fotó! Így néz ki most a Vissza a jövőbe-filmek Parkinson beteg Marty-ja és dokija
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy már majdnem 40 éves az első film! 

Szinte egyedülálló módon, a Vissza a jövőbe trilógia az egyetlen olyan filmhármas, mely óriási siker volt a 80-as évektől kezdve egészen napjainkig. A filmeknek világszerte rengeteg rajongója van, és ennek a sorozatnak filmköszönhetjük a Rick &Mortyt is. És persze ne feledkezzünk el róla, hogy ezek a filmek tették fel az akkor csak 24 éves Michael J. Foxt a filmes térképre, Christopher Lloyd örökérvényű alakításáról nem is szólva.

A hab a tortán, hogy Steven Spielberg forgatókönyvíróként, Robert Zemeckis pedig rendezőként tevékenykedett a filmeknél, így a siker tényleg garantált volt.

Az idő viszont kegyetlenül telik, és az azóta 61 éves Michael J. Fox már visszavonult a filmezéstől, ugyanis gyógyíthatatlan Parkinson-kórral küzd, és csak nagyon ritkán oszt meg képet magáról. Christopher Lloyd pedig már 84 éves de ma is aktívan filmezik.

Most a szereplőkről egy olyan ritka fénykép került napvilágra, melyen nem csak Michael J Fox és Christopher Lloyd látszik, de a Marty édesanyját játszó Loreen is, azaz Lea Thompson - írja a People. Ráadásul a képen szerepel Biff is, aki a sorozat mamlasz gonosz kamasza volt. Ilyen képet tényleg ritkán látni! A filmek rajongóinak igazi csemege.

A fotó egy filmes rendezvényen készült az Oregon állambeli Portlandben, és Lea Thompson ezt írta mellé:

"Wow, őszintén szólva ma a legjobban éreztem magam a családommal. Annyi vicces rajongói pillanat is, és egy láma is volt."

Michael J. Fox pedig ezt írta a kép mellé:

"Imádok részt venni ezeken a FanExpo eseményeken, és látni néhány kedvenc emberemet, mint Lea, Tom, Chris és ti.”

- írta a fotó fölé, amelyen Lloydot és Thompsont öleli át.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás