promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló változás: így néz ki 48 évesen Bear Grylls, a nagy túlélőmester, magyraok tízezreinek példaképe
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a túlélőzsenire?

A túlélőműsorok mindig is óriási népszerűségnek örvendtek szerte a világban, és ha mindezt még egy nagyon jó narrációval és történettel is megspékelték, akkor bizony bombasikerként álltak előttünk. És sokszor megtörtént, hogy ez a legjobb recept a sikerhez.

Emlékeztek még Bear Grylls-re?

Bear Grylls az egy brit felfedező, aki elsősorban az NBC csatorna "Man vs. Wild" (Bear Grylls a vadonban) című reality showjával vált ismertté. A műsor során Grylls az egész világon különböző veszélyes és érintetlen területeken él, és bemutatja, hogyan élhet túlélési stratégiákkal. Grylls rendkívül népszerű és sok embernek nyújtott inspirációt a természet és a túlélés iránti szenvedélyével. Később pedig a siker farvízén született meg a sorozat folytatása, amelyben Bear sztárokat vidd magával az érintetlen természetbe. Utóbbi sorozat is óriási siker lett.

Bear Grylls, akinek az eredeti neve ennél jóval hosszabb (Edward Michael „Bear” Grylls) 1974-ben születetett, az életműve pedig elképesztően masszív, döbbenetesen sok könyvet adott ki az elmúlt évtizedekben, neve pedig összeforrt a túléléssel és persze a showbiznisszel. Talán nagyon sokan Magyarországon manapság ritkán látják őt a tévében, és még az is megeshet, hogy csak a régi műsorok kapcsán, pedig azóta jócskán megváltozott, a változások pedig sokak számára megdöbbentőek lehetnek.

Így néz ki most 48 évesen a sztár:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás