promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kiszállok!” – Moldován András megelégelte, határozott döntést hozott a Cápák között kemény üzletembere
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sertésmogul ismét kíméletlenül rácsapott az asztalra.

Váratlan arcok bukkannak fel a Cápák között 5. évadában. Legutóbb a Keresztanyu és a Drága örökösök színésze, Magyar Attila érkezett a stúdióba párjával, Helyes Ginával és kolléganőjével, Korponay Zsófival együtt, akik a pandémia alatt egy kreatív, fejlesztő mesekönyvet és olyan játékokat készítettek, melyeket saját webshopjukban árulnak. Az Okosmesébe aztán Lakatos István be is szállt 7 millió forinttal.

A most vasárnapi adásban ismét egy régi ismerőst fogunk viszontlátni, mégpedig A Konyhafőnök 2021-es évadának győztesét, Bóza Rolandot, aki a főzőműsor után meg is nyitotta az első bisztróját Agárdon, aminek az étlapján a street food érvényesül. Hogy milyen üzleti ajánlattal járul a Cápák elé, az a reklámvideóból nem derül ki, de az biztos, hogy a sertésmogul, Moldován András minden áron benne akar majd lenni, de csak akkor, ha Balogh Levente is társul melléjük.

Egy másik vállalkozó ajánlata viszont egyáltalán nem fogja meggyőzni Andrást, hamar kiszáll a dologból, de az idős vállalkozó megpróbálja majd meggyőzni a magyar üzletembert. Erre a sertésmogul annyit reagál, hogy

„Ez képzeld el, nem rajtad múlik. Ez egy olyan műsor, hogy ezt egyedül eldöntöm”.

Való igaz, nem túl csalogató egy olyan vállalkozás a Cápáknak, aminek eddig nem is volt bevétele, mindenesetre az úriember elég kitartónak látszik. Kérdés, hogy sikerül-e valamelyik magyar befektetőt maga mellé állítania.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás