promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Übergáz bolti lopáson kapták az expornós sorozatsztárt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO nagyon népszerű és szabadszájú sorozatának sztárja, Chloe Cherry elfelejtett fizetni egy szülővárosában, Lancasterben található butikban. Nagyon kellemetlen és kisstílű a történet, lévén egy alig 28 dolláros blúzt akart elemelni az éppen hagyományos karriert építő hölgyemény. Reméljük, azért nem teljesen fogja így lenullázni magát a szakma előtt. 

Az Eufória még 2019-ben indult az HBO-n, ám az első évad sikere után sokáig kellett várnunk a Zendaya által fémjelzett sorozat folytatására. A pandémia okozta nehézségek után végül a tavalyi év során izgulhattuk végig a második évad történéseit. Az új epizódokba a megszokott/megszeretett szereplőkön túl új karakterek is beépültek. Ezek egyike volt a producerek által felfedezett, és egy külön neki írt szerepre benyomott Chloe Cherry. A Faye nevű karakter egy enyhén drogfüggő és butácska lány volt, akinek része volt a jó szándéka ellenére is több negatív kimenetelű esemény létrejöttében. 

Chloe Cherry számára ismeretlen volt egészen eddig a hagyományos filmezés, ugyanis amint betöltötte a 18. életévét Miamiba költözött és pornós pályafutásba kezdett. A most 25 éves színésznő felnőttfilmes karrierjében majdnem kétszáz szexfilmben szerepelt, ahol a legbevállalósabb aktusokat vállalta be a siker és a népszerűség érdekében. Valakinek szemet szúrt az Eufória mindenhatói között, mert lényegében különösebb meghallgatás és próbák nélkül írtak neki egy külön karaktert a szériában. 

Szerencsére az Eufória folytatódni fog, és már ebben a hónapban elkezdik forgatni a harmadik etapot, bár jó eséllyel ezt már csak jövőre láthatjuk a TV-ben, vagy streamingen az HBO Maxen. Azonban lehet, hogy kétséges lesz Chloe Cherry sorsa, mert bolti lopáson érték még tavaly decemberben. A bolt eladói észlelték, hogy az öltözőből már eggyel kevesebb blúzzal jött ki a fiatal színésznő, mint amennyivel bement. Cherry a hosszas válogatás után több ruhadarabért is fizetett, ám a videófelvételek ellenőrzése után rájöttek, hogy egy 28 dolláros blúz nyomtalanul eltűnt. A Cosmopolitan azt írja, hogy a lány állítólag elismerte hibáját, bár a TMZ szerint ez nem igaz. Sőt, képviselete arra hivatkozik, hogy a nevezetes ruhadarabot a bolt eladói nem terhelték rá a hitelkártyájára a zűrzavarban. Ezzel egy kis hírnevet szerezve a boltnak.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás