promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kisboltban lövöldözött, aztán a metrón is vérfürdőt rendezett a fehérmaszkos gyilkos a Sikoly 6. előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a gyilkos nem olyan, mint a többi.

2021-ben debütált a magyar mozikban a legújabb Sikoly-film, amivel a rendezőpáros Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett új életet lehelt Wes Craven örökzöld horrorfranchise-ába. Bár a végeredmény elég megosztó lett, és mi sem voltunk túlzottan elragadva tőle, azért még mindig jó beülni egy Sikoly-filmre, mert Ghostface mészárlásai továbbra is mozgóképes csemegék a rajongók számára.

[[cikk]]

Nem is kell sokáig várni a folytatásra, március 9-én érkezik meg a magyarországi mozikba a Sikoly 6. része, amiben Sidney Prescott karaktere már nem fog szerepelni, ugyanis Neve Campbell-nek nem ajánlottak elég pénzt ahhoz, hogy elvállalja a produkciót. A régi színészek közül egyedül Courteney Cox lesz látható az új filmben, és Ghostface ezúttal is mindent megtesz annak érdekében, hogy végezzen az eredeti trió utolsó tagjával.

Gale Weathers-t persze kemény fából faragták, de Dewey Riley is túlélt már néhány maszkos támadást, az 5. részben mégis sikerült megölnie. Lehet, hogy most Gale is erre a sorsra fog jutni? A válaszra egészen márciusig várnunk kell, addig is be kell érnünk a Sikoly 6. új előzetesével, amit már magyar felirattal is nézhetünk.

A történet szerint elhagyjuk Woodsborót, és Ghostface egészen New Yorkig fog menni, hogy megölje az előző mészárlás túlélőit. A maszkos gyilkos árnyalakos fenyegetésként, késsel a kezében fog járni-kelni New York tömött utcáin, és mindenkivel végezni fog, aki közé és a céljai közé áll. Ghostface a kisboltban, az utcán, és a metróban is vérfürdőt fog rendezni, szóval az alkotók ezúttal magasra tették a lécet.

Az viszont már most kijelenthető, hogy a Sikoly 6. része át fogja ölelni az egész szériát, hiszen mindegyik generáció képviselteti magát benne: ott van Gale az eredeti filmekből, aztán a "valahogy életben maradt, pedig kivéreztették" Kirby a 4. részből, és az új szereplők az 5. filmből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás