promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Irigy Hónaljmirigy telefonja rögtön csörgött, amikor Zámbó Jimmy meglátta a paródiájukat
Borítókép:  MTI Fotó: Földi Imre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy és az Irigy Hónaljmirigy kicsit elbeszélgettek, amikor megjelent az „Egyszer megvadulok én” című átdolgozás.

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja, Sipos Tomi a Reggeli vendége volt, aki összedobott egy Penne all' arrabbiata nevű ételt. Ennek a kajának csak a neve flancos, mivel egyszerű paradicsomos tésztáról van szó, amit Fördős Zé is megmutatott már Magyarországnak. Mivel kevés hozzávaló kell hozzá, így a mostani inflációs időkben is olcsón össze lehet rakni.

Sipos Tomitól amúgy nem áll távol a gasztronómia, mivel anno szerepelt A Konyhafőnök VIP-ben, ráadásul Rácz Jenőtől kötényt is kapott. Nem tudott olyan sokáig menetelni, de az Irigy Hónaljmirigy tagja nagyon megszerette a főzést.

Most a Reggeliben persze a főzés mellett a zenélés is téma volt. Az Irigy Hónaljmirigynek esze ágában sincs pihenni, és nemsokára forgatnak egy klipet a Korda György Reptér című nótájához, amit amúgy már kiparodizáltak anno.

Mivel RTL, így nyilván szóba került a Zámbó Jimmy életét bemutató sorozat, A Király, aminek a nézők már az utolsó részét is láthatták. A szériában tényleg a kezdetektől fogva láthatjuk, hogy a híres előadóművész miképp küzdötte fel magát a csúcsig.

Zámbó Jimmy egyik leghíresebb szerzeménye az „Egyszer megjavulok én”, ami így nyilván az Irigy Hónaljmirigy céltáblája lett. Rögtön csörgött is a zenekar telefonja, de Sipos Tomi szerint a Király egyedül abba a mondatba kötött bele, hogy miért pont arra írták át a szövegét, hogy „Egyszer megvadulok én, ha nem kapok csajt”.

Az Irigy Hónaljmirigy ezt úgy magyarázta ki, hogy ezt csak azért tették bele, mert Jimmy már házas, így nem kell neki csaj. Ez a mentés úgy néz ki, hogy bejött, mert a Király már nem lovagolt tovább a dolgon.

Anno még az azóta elhunyt Ambrus Zoli bújt bele Zámbó Jimmy szerepébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás